back to top
31.7 C
Athens
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

31.7 C
Athens
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Στον Αστέρα Τρίπολης ο Τζανδάρης

Διαβάστε επίσης

Ο Αστέρας Τρίπολης θα είναι ο νέος σταθμός στην καριέρα του Φάνη Τζανδάρη, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την αρκαδική ΠΑΕ.

Ο 31χρονος μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ και έφτασε ως την πρώτη ομάδα, καταγράφοντας συνολικά 31 συμμετοχές, ενώ ενδιάμεσα είχε δοθεί ως δανεικός στην Αναγέννηση Επανωμής και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Το καλοκαίρι του 2015 εντάχθηκε ως ελεύθερος στον Ολυμπιακό, όπου όμως δεν κατάφερε να καθιερωθεί.

Έπαιξε ως δανεικός στον Πανιώνιο και τη σλοβένικη Κόπερ και το 2017 έλυσε το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους» και μεταπήδησε στον Παναθηναϊκό. Στους «πράσινους» έμεινε περίπου 2,5 χρόνια και αγωνίστηκε σε 29 ματς και στη συνέχεια μετακόμισε στη Σλοβακία, για λογαριασμό της Σπαρτάκ Τρνάβα (10 συμμετοχές).

Από τον Δεκέμβριο του 2020 και μέχρι το τέλος της περασμένης περιόδου, ο Τζανδάρης έπαιξε στη Λαμία, με την οποία κατέγραψε συνολικά 123 συμμετοχές.

Σε δήλωσή του, ο έμπειρος αμυντικός χαφ ανέφερε: «Χαίρομαι πάρα πολύ που αποτελώ μέλος της οικογένειας του Αστέρα Τρίπολης. Είναι μια ομάδα που με την οργάνωσή της και την αγωνιστική παρουσία της όλα αυτά τα χρόνια στην Super League, αποτελεί πρόκληση για έναν ποδοσφαιριστή. Ευχαριστώ πολύ τον Αστέρα για την εμπιστοσύνη, θα δουλέψω με αφοσίωση για να την επιστρέψω. Αισθάνομαι έτοιμος να προετοιμαστώ για μια χρονιά υψηλών προσδοκιών».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα