back to top
31.5 C
Athens
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

31.5 C
Athens
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Β. Κεχαγιά: Όλα θα ξεκαθαριστούν στις συνεδριάσεις Πολιτικής Γραμματείας και Κεντρικής Επιτροπής

Διαβάστε επίσης

Για την εικόνα εσωστρέφειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τη συζήτηση περί αποχωρήσεων και τις συνεδριάσεις των οργάνων του κόμματος μίλησε στον Αθήνα 9.84 και στους Γιάννη Λαυράνο και Νίκο Καρούτζο, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Βούλα Κεχαγιά.

Υποστήριξε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει δείξει την πόρτα εξόδου σε κανέναν, ότι πρέπει να μπει ένα τέλος στην εσωστρέφεια και πως όλα θα ξεκαθαριστούν στις συνεδριάσεις της Πολιτικής Γραμματείας και της Κεντρικής Επιτροπής.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει δείξει σε κανένα στέλεχος την πόρτα εξόδου. Αντιθέτως είπε ότι όλοι χωράνε μέσα στο κόμμα. Συγκεκριμένα για τον κύριο Τεμπονέρα και τα άλλα δύο στελέχη, ο κ Κασσελάκης δήλωσε ότι χαίρεται που παραμένουν στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ πολιτικά, διότι η αποχώρηση τους ήταν μόνο σε οργανωτικό επίπεδο».

Τέλος στην εσωστρέφεια
«Αυτή η κατάσταση εσωστρέφειας δεν μπορεί να συνεχιστεί. Όλα θα ξεκαθαριστούν στις συνεδριάσεις της Πολιτικής Γραμματείας και της Κεντρικής Επιτροπής την ερχόμενη Πέμπτη 4 και Κυριακή 7 Ιουλίου αντίστοιχα. Εκεί θα γίνει μια διεξοδική συζήτηση για να μπει ένα τέλος σε όλο αυτό. Το μήνυμα είναι: καθαρά λόγια ώστε να προχωρήσουμε όλοι μαζί μπροστά».

Ερωτηθείσα για την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη προς τον Αλέξη Τσίπρα: «Σταμάτα την υπονόμευση», την οποία λίγο αργότερα έσβησε, η κ Κεχαγιά τόνισε χαρακτηριστικά:
«Για λόγους αρχής δεν σχολιάζω τις δηλώσεις κανενός στελέχους, έτσι δεν θα σχολιάσω τα λεγόμενα του προέδρου του κόμματος. Τη συγκεκριμένη ανάρτηση δεν την έχω δει. Το μόνο που κρατάω από τις αναρτήσεις του Στέφανου Κασσελάκη είναι η πρόσκληση που έκανε, προς τον πρώην πρωθυπουργό αλλά και προς όλα τα στελέχη του κόμματος, ελάτε να προχωρήσουμε όλοι μαζί».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα