back to top
29.3 C
Athens
Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024

29.3 C
Athens
Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024

Π. Κουκουλόπουλος: Οι αποφάσεις στο ΠΑΣΟΚ έχουν κατεπείγοντα χαρακτήρα

Διαβάστε επίσης

Σφοδρή και σχεδόν εφ΄ όλης της ύλης κριτική κατά της σημερινής κυβέρνησης εξαπέλυσαν οι πρώην πρωθυπουργοί Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Πολεμικό Μουσείο.

«Η εξέλιξη αυτή, με τους δύο πρώην πρωθυπουργούς να θέτουν τόσο τεράστια ζητήματα, δείχνει το πόσο ισχυρές είναι οι αντιδράσεις σε όλο αυτό το σκηνικό που υπηρετεί ο κ. Μητσοτάκης» σχολίασε μιλώντας στον Αθήνα να 9.84 και στον Γιώργο Μελιγγώνη, ο Πάρις Κουκουλόπουλος, μέλος του Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου και βουλευτής ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ.
«H στρατηγική αυτοδυναμίας που υπηρέτησε με συνέπεια ο πρωθυπουργός 7 χρόνια, έχει τελειώσει. Δεν υπάρχει περίπτωση αυτοδυναμίας με επικεφαλής τον Κυριάκο Μητσοτάκη, υπάρχει πλέον μεγάλος προβληματισμός στη ΝΔ μετά την ήττα που υπέστη στις ευρωεκλογές».

«Οι αποφάσεις στο ΠΑΣΟΚ έχουν κατεπείγοντα χαρακτήρα»

«Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ ήταν ενωτική. Έχει γίνει ένα καλό κλείσιμο στο πολιτικό συμβούλιο. Είναι θεμιτές οι φιλοδοξίες. Θα ακούσουμε διαφορετικές προσεγγίσεις για την στρατηγική με την οποία θα οικοδομηθεί η εναλλακτική πρόταση απέναντι στη ΝΔ. Έχουν κατεπείγοντα χαρακτήρα οι αποφάσεις στο ΠΑΣΟΚ. Πρέπει να υπάρξει μια πειστική πρόταση για τους πολίτες, μπορούμε να συσπειρώσουμε τον κόσμο».

Υποψηφιότητες ΠΑΣΟΚ

«Καλοδεχούμενες είναι όλες οι υποψηφιότητες. Θέλω να ακούσω τη στρατηγική και το σχέδιο κάθε υποψηφίου και από την πλευρά μου θα θέσω τα ερωτήματα από την κοινωνική βάση του κόμματος και πάνω σε αυτά πρέπει να γίνει διάλογος με πολιτικό χαρακτήρα. Πρέπει να έχουμε μια ξεκάθαρη θέση για την επόμενη μέρα. Ξέρω πολλά στελέχη που θα συμμετέχουν σε αυτό το διάλογο που πρέπει να γίνει σε συνθήκες πλήρους ελευθερίας και ειλικρίνειας. Το ΠΑΣΟΚ έχει αποδείξει ότι είναι η σταθερά στο χώρο της Κεντροαριστεράς. Δεν βλέπω πώς θα συναντηθούν οι προσεγγίσεις του ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ του Στέφανου Κασσελάκη».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα