back to top
22.2 C
Athens
Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024

22.2 C
Athens
Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024

Πληροφορίες για βιαιοπραγία πρώην υπουργού σε βάρος υπαλλήλου αεροπορικής εταιρείας

Διαβάστε επίσης

Πληροφορίες για βιαιοπραγία πρώην υπουργού σε βάρος υπαλλήλου γνωστής αεροπορικής εταιρείας στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, φέρνει στη δημοσιότητα η Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων στις Υπηρεσίες.

Η Ο.Σ.Ε.ΥΠ.Ε, καλεί τους αρμόδιους του αεροδρομίου και της αεροπορικής εταιρείας να τοποθετηθούν απέναντι στις καταγγελίες, τα συναρμόδια υπουργεία να διερευνήσουν τις καταγγελίες και το φερμένο ως εμπλεκόμενο πολιτικό πρόσωπο να αναλάβει τις ευθύνες του, αν πράγματι πρωταγωνίστησε στο δυσάρεστο περιστατικό το οποίο -πληροφορίες αναφέρουν ότι – έχει βιντεοσκοπηθεί.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, των οποίων έγινε αποδέκτης η Ομοσπονδία, το επεισόδιο έλαβε χώρα πριν από λίγα εικοσιτετράωρα, με φερόμενο ως πρωταγωνιστή πρώην υπουργό και θύμα της καταγγελλόμενης βιαιοπραγίας μέλος του προσωπικού του αεροδρομίου που βρισκόταν στην πύλη εξόδου.

Ο πρώην υπουργός, επισημαίνεται στην ανακοίνωση, φαίνεται να μπέρδεψε την πύλη επιβίβασης, με αποτέλεσμα να κλείσει η πτήση. Είχαν προηγηθεί τρεις αναγγελίες με το επώνυμο του τέως υπουργού, όμως και πάλι δεν εμφανίστηκε στην έξοδο.

Το πολιτικό πρόσωπο, ταξίδευε από την Αθήνα με προορισμό έναν από τους νομούς της Κρήτης.

Με καθυστέρηση αρκετής ώρας βρέθηκε μπροστά στους εργαζόμενους του αεροδρομίου και άρχισε να φωνάζει, σύμφωνα πάντα με το περιεχόμενο της καταγγελίας.

Κάποια στιγμή, η κατάσταση φαίνεται να ξέφυγε, με τον πρώην υπουργό να χτυπά με την άκρη του κινητού του στο κεφάλι μέλος του προσωπικού το οποίο έπεσε λιπόθυμο στο γκισέ ελέγχου των εισιτηρίων, με τους υπόλοιπους υπαλλήλους να ζητούν τη συνδρομή της αστυνομίας.

Όμως και μπροστά στα όργανα της τάξης, όπως καταγγέλλεται, ο τέως υπουργός φαίνεται να απείλησε τον έναν εκ των δοκίμων αστυφυλάκων ότι θα τον μεταθέσει.

Μάλιστα όταν επιχείρησαν να τον ηρεμήσουν φώναζε «μην με ακουμπάτε έχω ασυλία».
Οι καταγγέλλοντες ισχυρίζονται ότι το σκηνικό έχει βιντεοσκοπηθεί.

Η Ομοσπονδία, ζητά:

– Να πληροφορηθούν οι πολίτες αν υπήρξε περιστατικό βιαιοπραγίας πρώην υπουργού σε βάρος υπαλλήλου γνωστής αεροπορικής εταιρείας στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος

-Την άμεση παρέμβαση των πολιτικών ηγεσιών των υπουργείων Προστασίας του Πολίτη και Μεταφορών, καθώς επίσης της φυσικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ, αλλά και της Εισαγγελίας, για την άμεση διερεύνηση του περιστατικού και τον έλεγχο του οπτικοακουστικού υλικού της τελευταίας εβδομάδας από τις πύλες εξόδου για τις πτήσεις από Αθήνα σε προορισμούς της Κρήτης.

-Τον φερόμενο ως εμπλεκόμενο, εφόσον αυτό το περιστατικό έχει λάβει χώρα και αναγνωρίζει τον εαυτό του στις καταγγελίες, να βρει το πολιτικό θάρρος και το σθένος να επιβεβαιώσει ο ίδιος το περιστατικό, αναλαμβάνοντας την πλήρη πολιτική
και ποινική ευθύνη της πράξης του.

-Την αεροπορική εταιρεία, να λειτουργήσει (εφόσον επιβεβαιώνεται το περιστατικό) προστατευτικά για το μέλος του προσωπικού της και όχι υπέρ του πρώην υπουργού και της συγκάλυψης.

Δημήτρης Κωστάκος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα