back to top
24.1 C
Athens
Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024

24.1 C
Athens
Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024

Τα Πεύκα αποχωρούν από την Volley League γυναικών

Διαβάστε επίσης

Με την απουσία των Πρωταθλητών Πεύκων θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα Volley League γυναικών τη νέα σεζόν.

Η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη επιβεβαίωσε την αποχώρησή της με μια ανακοίνωση, καθώς δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τα απαραίτητα χρήματα για να συμμετάσχει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Πρωταθλητές Πεύκων τερμάτισαν στην 7η θέση του περσινού πρωταθλήματος Volley League γυναικών. Ο Θάνος Τερζής είχε αναλάβει χρέη προπονητή, ενώ το ρόστερ της ομάδας είχε σχηματιστεί σε μεγάλο βαθμό.

Η ανακοίνωση των Πρωταθλητών Πεύκων:

«Από το 2013, το γυναικείο τμήμα βόλεϊ των ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΠΕΥΚΩΝ γράφει ιστορία. Η αστείρευτη αφοσίωσή του, η ακλόνητη υπευθυνότητά του και η αδιαπραγμάτευτη αγάπη για το άθλημα τού χάρισαν μια αξιοζήλευτη πορεία, μετέχοντας στην Α1 Εθνική κατηγορίας Γυναικών με εξαιρετικά αγωνιστικά αποτελέσματα.

Στη διάρκεια αυτού του συναρπαστικού ταξιδιού, οι ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΠΕΥΚΩΝ διατήρησαν ακέραιες τις αξίες τους, στηρίζοντας ακράδαντα τις αθλήτριες, τους προπονητές και το προσωπικό τους. Χωρίς καμία οφειλή προς τρίτους, ο σύλλογος άνθισε, με γνώμονα πάντα την ανάπτυξη των τμημάτων του και την εξύψωση του αθλητικού ιδεώδους.

Σήμερα, όντας οικονομικά υγιής και με αψεγάδιαστο ηθικό υπόβαθρο, ο σύλλογος έρχεται αντιμέτωπος με μια νέα πρόκληση. Παρά τις ακούραστες προσπάθειες που καταβλήθηκαν από το τέλος της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, η εξασφάλιση της απαραίτητης χρηματοδότησης για την επόμενη σεζόν αποδείχθηκε δυσεπίλυτο ζήτημα.

Με βαριά καρδιά, αλλά με γνώμονα την ειλικρίνεια και την υπευθυνότητα, οι ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΠΕΥΚΩΝ ανακοινώνουν την αδυναμία συμμετοχής του γυναικείου τμήματος βόλεϊ στην Α1 Εθνική κατηγορία Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Αναγνωρίζουμε πλήρως και ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη από τις αθλήτριες και τους προπονητές με τους οποίους είχαμε έρθει σε προσυμφωνία πριν ένα μήνα.

Η απόφαση αυτή, αν και οδυνηρή, λαμβάνεται με γνώμονα το υγιές μέλλον όλων των αθλητικών τμημάτων, ακαδημιών και υποδομών του συλλόγου. Ανοίγει παράλληλα τον δρόμο για μια νέα εποχή δυναμικής ανάπτυξης, με επίκεντρο τα ταλέντα μας, τους αθλητές και τις αθλήτριές μας.

Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας τους προπονητές, τις αθλήτριες και όλους τους συνεργάτες που στάθηκαν αρωγοί σε αυτή την αξέχαστη πορεία. Σας διαβεβαιώνουμε ότι η αφοσίωση στις αξίες μας και η υπευθυνότητα προς όλους τους εμπλεκόμενους παραμένουν ακλόνητες.

Η αυριανή μέρα φέρνει μαζί της, νέες ελπίδες και όνειρα. Στις ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΠΕΥΚΩΝ, επενδύουμε στα παιδιά μας, στους αθλητές και τις αθλήτριές μας, με στόχο την ανάδειξη ακόμα περισσότερων ταλέντων και την επίτευξη ακόμα μεγαλύτερων αθλητικών επιτυχιών».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα