back to top
29.3 C
Athens
Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024

29.3 C
Athens
Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024

Wimbledon: Τζόκοβιτς, Τσιτσιπάς, Μάρει και Σφιόντεκ στη 2η ημέρα

Διαβάστε επίσης

Μετά τη συναρπαστική πρεμιέρα της Δευτέρας στο Wimbledon, η Τρίτη υπόσχεται ακόμα περισσότερες συγκινήσεις στους φιλάθλους.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επιστρέφει στα courts, μόλις 27 ημέρες μετά το χειρουργείο στο γόνατο ενώ ίσως παρακολουθήσουμε το τελευταίο παιχνίδι του Άντι Μάρει στο Grand Slam της πατρίδας του, με τον σπουδαίο Βρετανό να ολοκληρώνει το πρόγραμμα στο κεντρικό court.

Περίπου στις 17:00GR-NOVA θα ξεκινήσει η αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Τάρο Ντάνιελ (Νο84), στο Court 18 των εγκαταστάσεων του All England Club. Τσιτσιπάς και Ντάνιελ θα αναμετρηθούν για δεύτερη φορά, μετά από 6 χρόνια και συγκεκριμένα από το indoor τουρνουά στο Τόκιο το 2018, εκεί όπου ο Έλληνας τενίστας επικράτησε εύκολα με 6-1, 6-3.

Ο νικητής από το συγκεκριμένο παιχνίδι θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια είτε τον Φινλανδό, Έμιλ Ρουσουβουόρι, είτε τον Αμερικανό Μακένζι ΜακΝτόναλντ.

Ο 7 φορές πρωταθλητής της διοργάνωσης, Νόβακ Τζόκοβιτς, θα παίξει στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας στο Center Court (17:30GR) αντιμετωπίζοντας τον qualifier, Νο123 στον κόσμο, Βιτ Κόπριβα ο οποίος στον 3ο προκριματικό γύρο απέκλεισε τον Ρισάρ Γκασκέ στα 4 σετ.

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας στο Center Court (20:00GR), ο Sir Άντι Μάρει θα παίξει κόντρα στο 23χρονο, Νο39 στον κόσμο, Τόμας Μάχατς, λίγες μέρες μετά την μικροεπέμβαση στην πλάτη.

Στο Court 1 θα αγωνιστεί ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ απέναντι στον Ρομπέρτο Καρμπάγιες Μπαένα ενώ ο Αντρέι Ρούμπλεφ θα αντιμετωπίσει τον Φραντσίσκο Κομεσάνα στο Court 2 (15:00GR).

Στις γυναίκες, η υπερασπίστρια του τίτλου Μαρκέτα Βοντρούσοβα θα ανοίξει το πρόγραμμα της ημέρας στο Center Court κόντρα στην Τζέσικα Μπούζας Μανέιρο ενώ στο τελευταίο παιχνίδι του Court 1, το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης Ίγκα Σφιόντεκ θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια του Australian Open 2020, Σοφία Κένιν.

πηγή tennis24

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα