back to top
28.2 C
Athens
Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024

28.2 C
Athens
Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 21:00

Διαβάστε επίσης

Το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την προεδρική κούρσα εξετάζει ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, όπως αναφέρουν οι New York Times. Ειδικότερα, ο αμερικανός πρόεδρος ανέφερε σε έναν βασικό σύμμαχό του ότι γνωρίζει πως μπορεί να μην μπορέσει να διασώσει την υποψηφιότητά του εάν δεν καταφέρει να πείσει το κοινό τις επόμενες ημέρες ότι είναι ικανός για την προεδρία μετά την καταστροφική επίδοση στο ντιμπέιτ την περασμένη εβδομάδα. Μετά τη δημοσίευση του άρθρου των New York Times, ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Αντριου Μπέιτς, το χαρακτήρισε «απολύτως ψευδές». Πάντως ο Μπαιντεν ισοφάρισε δημοσκοπικά τον Ρεπουμπλικάνο Ντόναλντ Τραμπ αυτή την εβδομάδα στη μάχη ενόψει των εκλογών του Νοεμβρίου, σε μια ένδειξη ότι ο αγώνας παραμένει αμφίρροπος.

Εκτός ΚΟ της ΝΔ ο Λευτέρης Αυγενάκης, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τη χειροδικία σε βάρος υπαλλήλου αεροπορικής εταιρείας στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Τη διεξαγωγή έρευνας για την επίθεση του Λευτέρη Αυγενάκη κατά εργαζόμενου διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Αντώνης Ελευθεριάνος. Είχε προηγηθεί κατεπείγουσα επιστολή στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για το περιστατικό από την Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων στις Υπηρεσίες και το Εμπόριο, ενώ υποβλήθηκε αναφορά και από βουλευτή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Απολύτως σεβαστή η απόφαση του Πρωθυπουργού αναφέρει σε ανάρτησή του ο κ. Αυγενάκης, ο οποίος όμως διευκρίνισε ότι δεν θα παραδώσει την έδρα και παραμένει βουλευτής του νομού Ηρακλείου.

Με καθυστέρηση ημερών, κι αφού πρώτα κυκλοφόρησε το αδιάψευστο βίντεο με το απαράδεκτο περιστατικό χειροδικίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να τον αποπέμψει μεν από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, αλλά τον κρατάει στο κόμμα και δεν του ζητάει καν να παραδώσει την έδρα του σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι ανεκτές επισήμανε και το ΠΑΣΟΚ. Αυτονόητα η βουλευτική ασυλία δεν αφορά τις απαράδεκτες ενέργειες του κ. Αυγενάκη και πρέπει αμέσως να αρθεί, σχολίασε το ΚΚΕ.

Σε εξέλιξη οι φωτιές στο Μελίσσι Κορινθίας και στα Καλύβια Χαλκίδας.
Στη σύλληψη ενός 35χρονου άνδρα, ως υπαιτίου πρόκλησης πυρκαγιάς στα Γλυκά Νερά προχώρησαν οι αρχές. Ο συλληφθείς είναι ένας εκ των 4ων ατόμων που είχαν προσαχθεί νωρίτερα. Αύριο θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Εφτά οι υποψήφιοι για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, σήμερα Νάντια Γιαννακοπούλου και Γιάννης Κανελλάκης ανακοίνωσαν ότι θα διεκδικήσουν την ηγεσία του κόμματος.

Η εποχή της διακυβέρνησης Μητσοτάκη θα μείνει στην Ιστορία ως η εποχή με τη μεγαλύτερη αισχροκέρδεια στην πλάτη του ελληνικού λαού τόνισε μιλώντας στο συνέδριο του Economist ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης. Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι άφησε μια αγορά αρρύθμιστη και ονόμασε τις διευθετήσεις, μεταρρυθμίσεις.

Την ανάγκη ενότητας στο ΠΑΣΟΚ καθοδόν προς τις εσωκομματικές εκλογές του Οκτωβρίου υπογράμμισε σε συνέντευξη του στα Παραπολιτικά FM ο Χάρης Δούκας. Είναι σημαντικό ότι έχουμε μία διαδικασία που θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο συγκροτημένη, οργανωμένη και με ενότητα, γιατί έχουμε περάσει πολλές κρίσεις στο ΠΑΣΟΚ.

«Ήχησε» το 112 στις περιοχές της Θεσσαλονίκης, της Πιερίας, της Χαλκιδικής και της Καβάλας για έντονα καιρικά φαινόμενα. Το προειδοποιητικό μήνυμα για χαλαζοπτώσεις, κεραυνούς και καταιγίδες που καλεί τους κατοίκους των 4ων νομών να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους.
Από το μεσημέρι της Πέμπτης μέχρι αργά το βράδυ τα φαινόμενα θα επεκταθούν σε Φθιώτιδα, Φωκίδα, Βοιωτία, Αττική, Κορινθία και Αργολίδα.

Το αντιπολιτευόμενο Εργατικό Κόμμα της Βρετανίας δείχνει να εξασφαλίζει τη μεγαλύτερη πλειοψηφία από οποιοδήποτε κόμμα στη σύγχρονη ιστορία στις αυριανές βουλευτικές εκλογές, σύμφωνα με μια τελική προβολή εδρών του YouGov, που δημοσιεύτηκε σήμερα.
Η ανάλυση προβλέπει ότι οι Εργατικοί θα συγκεντρώσουν 431 έδρες, με τους Συντηρητικούς του πρωθυπουργού Ρίσι Σούνακ να αναμένεται να κερδίσουν 102. Δίνει στους Εργατικούς μια πλειοψηφία 212 εδρών.

Τον πρώτο της αγώνα στο Προ-ολυμπιακό τουρνουά δίνει αυτή την ώρα η εθνική μας ομάδα μπάσκετ, με αντίπαλο τη Δομινικανή Δημοκρατία στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

ΚΑΙΡΟΣ

Νεφώσεις, βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές, προβλέπονται για αύριο στην Αττική. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από αργά το βράδυ.
Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το βράδυ βόρειοι με την ίδια ένταση.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.
29 βαθμοί αυτή την ώρα στο Γκάζι

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα