back to top
30.1 C
Athens
Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024

30.1 C
Athens
Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024

Εθνική μπάσκετ: Πρεμιέρα με τη Δομινικανή Δημοκρατία στο Προολυμπιακό

Διαβάστε επίσης

Η Εθνική μας ομάδα ρίχνεται απόψε στη μάχη του Προολυμπιακού τουρνουά, με πρώτο αντίπαλο τη Δομινικανή Δημοκρατία σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ.

Μετά το θετικό δείγμα που παρουσίασε η Ελλάδα στα τρία φιλικά προετοιμασίας της το προηγούμενο διάστημα, απόψε στις 21:00-ΕΡΤ1 ρίχνεται στη μάχη του Προολυμπιακού τουρνουά του ΣΕΦ.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη θα βρει απέναντι της τη Δομινικανή Δημοκρατία, η οποία την Τρίτη επικράτησε με σχετική άνεση 90-77 της Αιγύπτου, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία του Προολυμπιακού.

Μοναδικός στόχος της Ελλάδας δεν είναι άλλος από το να κατακτήσει τη διοργάνωση μπροστά στο κοινό της, παίρνοντας το πολυπόθητο εισιτήριο για τους Ολυμπιακού Αγώνες στο Παρίσι.

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παίρνει χρόνο συμμετοχής στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι κόντρα στις Μπαχάμες για το Ακρόπολις, δείχνοντας πος βρίσκεται σε καλή κατάσταση, η «επίσημη αγαπημένη» δείχνει «πάνοπλη» και έτοιμη να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής, ούσα πλήρης σε όλες τις θέσεις.

Στα αγωνιστικά η Εθνική μας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, με αποτέλεσμα ο Βασίλης Σπανούλης να έχει άπαντες στη διάθεσή του.

Για τη Δομινικανή Δημοκρατία τώρα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας, Νέστορ Γκαρσία, μετρά δύο πολύ μεγάλες απουσίες, καθώς, εκτός έμειναν οι Καρλ Άντονι Τάουνς και Χόρφορντ, με αποτέλεσμα να χάσει δύο από τα σημαντικότερα όπλα του. Ο Κρις Ντουάρτε θα εκπροσωπήσει τους ΝΒΑερ της χώρας, ενώ, Φελίζ και Μοντέρο αποτελούν δύο επικίνδυνες παραμέτρους του παιχνιδιού της ομάδας της ομάδας. Ένα σύνολο που στηρίζεται αρκετά στους γκαρντ του, παίζοντας αρκετά iso παιχνίδι, βασιζόμενο στις προσωπικές ενέργειες και δυνατότητες των παικτών.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα