back to top
27.6 C
Athens
Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024

27.6 C
Athens
Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024

Ισραήλ: Επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο – Δύο τραυματίες

Διαβάστε επίσης

Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν σε επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο στη πόλη Καρμιέλ του βόρειου Ισραήλ, ανακοίνωσε η αστυνομία, ενώ πρόσθεσε ότι ο δράστης «εξουδετερώθηκε».

Πρόκειται για «ύποπτη τρομοκρατική επίθεση», επεσήμανε σε ανακοίνωση εκπρόσωπος της ισραηλινής αστυνομίας, αφήνοντας να εννοηθεί ότι συνδέεται με την ισραηλινοπαλαιστινιακή σύγκρουση.

Ο δράστης «εξουδετερώθηκε επί τόπου» και στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος χωρίς να δώσει άλλες διευκρινίσεις για την ταυτότητά του.

Η Magen David Adom (MDA), η υπηρεσία πρώτων βοηθειών του Ισραήλ, ανακοίνωσε ότι μετέφερε δύο άνδρες 20 ετών στο νοσοκομείο Γαλιλαία στη Ναχαρίγια. Ο ένας εξ αυτών βρίσκεται «σε κρίσιμη κατάσταση και γίνονται προσπάθειες ανάνηψης», ενώ ο άλλος «έχει τις αισθήσεις του» αν και βρίσκεται «σε σοβαρή κατάσταση».

«Είδα δύο τραυματίες, άνδρες περίπου 20 ετών, να κείτονται κοντά σε πάγκους φέροντας διεισδυτικά τραύματα», δήλωσε ο Ραν Μόσκοβιτς, τραυματιοφορέας της MDA.

Βίντεο που τράβηξαν αυτόπτες μάρτυρες της επίθεσης και μεταδόθηκαν από την ισραηλινή τηλεόραση δείχνουν αυτό που μοιάζει να είναι το σημείο όπου εξαπολύθηκε η επίθεση, σε ένα εμπορικό κέντρο. Σε αυτά διακρίνεται η σιλουέτα ενός άνδρα που κείτεται μπρούμυτα στο έδαφος και ενός άλλου ξαπλωμένου στην πλάτη με ίχνη αίματος κοντά τους.

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα