back to top
25.6 C
Athens
Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024

25.6 C
Athens
Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024

Ν. Ρωμανός: Σε restart η κυβέρνηση

Διαβάστε επίσης

«H συμπεριφορά του κ. Αυγενάκη ήταν απαράδεκτη, το παραδέχτηκε και ο ίδιος, ζήτησε συγγνώμη και ακολούθησαν οι γνωστές διαδικασίες. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ακόμα και πριν από τις εκλογές, είχε μιλήσει  και για τις προβληματικές συμπεριφορές…»  σημείωσε ο  εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός, μιλώντας στον Αθήνα 9,84 και στην Κατερίνα Παπαβασιλείου.

Η κυβέρνηση κάνει restart.

 «Η κυβέρνηση αποκρυπτογράφησε το μήνυμα των πολιτών στις ευρωεκλογές. Πήραμε το μήνυμα και αυτό φάνηκε και από τις δηλώσεις που έγιναν και από τον ανασχηματισμό και από την συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας αλλά και από τις πράξεις της νέας κυβέρνησης η οποία προχωρά σε restart».

Για αντιδράσεις στελεχών της ΝΔ σχετικά με την ιδεολογική πορεία της 

«Ο πρωθυπουργός άκουσε όλες τις απόψεις στην κοινοβουλευτική ομάδα. Είναι κεκτημένο της παράταξης η σύνθεση των απόψεων που καθορίζονται από τη Δεξιά και το Κέντρο. Δεν θέλουμε μια φοβική κυβέρνηση αλλά μία αποτελεσματική κυβέρνηση η οποία θα είναι κοντά στον πολίτη.  Όλα κρίνονται στο πεδίο των πραγματικών προβλημάτων». 
Για αναφορές Σαμαρά ότι η κυβέρνηση θα έπρεπε να μειώσει τον ΦΠΑ
«Είναι γνωστή η στάση μας και την κρατάμε σταθερά να μην σχολιάζουμε δηλώσεις πρώην πρωθυπουργών. Η κυβέρνηση έβαλε στο τραπέζι σειρά εργαλείων για την καταπολέμηση της ακρίβειας τα οποία φαίνεται πως αποδίδουν. Είμαστε δεύτεροι από το τέλος στον πληθωρισμό και ειδικά στον πληθωρισμό των τροφίμων και “πάμε” και σε μειώσεις τιμών. Είχαμε τη φορολόγηση των διυλιστηρίων, εντάθηκαν οι έλεγχοι στην αγορά και πενταπλασιάστηκαν τα πρόστιμα για αισχροκέρδεια. Πρώτη φορά μπήκαν πρόστιμα σε τέτοιο ύψος».
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα