back to top
24.7 C
Athens
Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024

24.7 C
Athens
Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024

Ο Βρούτσης συνεχάρη την εθνική ομάδα μπάσκετ Κωφών ανδρών

Διαβάστε επίσης

Την εθνική ομάδα μπάσκετ Κωφών ανδρών, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Μάλαγα, δέχθηκε στο γραφείο του ο Γιάννης Βρούτσης.

Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού συνεχάρη τα μέλη και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας, οι οποίοι με τη σειρά τους τον ευχαρίστησαν για τη στήριξή του και του δώρισαν μία φανέλα με τις υπογραφές τους.

Την αποστολή συνόδευαν ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών, Ιωσήφ Σταυρακάκης, ο γενικός γραμματέας της ΕΟΑΚ, Τάκης Κορδονούρης, και ο ειδικός γραμματέας της ομοσπονδίας, Κωνσταντίνος Γαργάλης.

Σε ανάρτησή του στο facebook, ο Γιάννης Βρούτσης επισημαίνει: «Με μεγάλη χαρά υποδέχθηκα τους αθλητές της Εθνικής μας ομάδας μπάσκετ Κωφών, που κατέκτησαν ξανά -μετά από τη διοργάνωση του 2008- το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Μάλαγα. Είμαστε πολύ υπερήφανοι που σήκωσαν την ελληνική σημαία ψηλά και τους έδωσα συγχαρητήρια, μαζί με τους προπονητές τους και τη διοίκηση της Ομοσπονδίας.

Τους τόνισα πως η στήριξη της Πολιτείας είναι δεδομένη, σε όλα τα αθλήματα, για τα οποία άλλωστε εξασφάλισε εδώ και τρία χρόνια από τη φορολογία του Στοιχήματος και τους διαθέτει επιπλέον πόρους περί των 66 εκατ. ευρώ ετησίως!

Υπογράμμισα επιπλέον την αυξημένη ευαισθησία μας για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ανάπτυξη στην κοινωνία μας της άθλησης των κωφών και βαρήκοων. Τιμή μου που μου προσέφεραν μία φανέλα με τις υπογραφές όλων τους!».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα