back to top
29.9 C
Athens
Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024

29.9 C
Athens
Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024

Οι Ράπτορς καλωσόρισαν στην ομάδα τον Βεζένκοφ

Διαβάστε επίσης

Με ανάρτηση τους στα social media, οι Τορόντο Ράπτορς επισημοποίησαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Σάσα Βεζένκοβ.

Ο σύλλογος του Τορόντο απέκτησε πρόσφατα τον 28χρονο φόργουορντ με ανταλλαγή από τους Κινγκς και θέλησε να τον καλωσορίσει.

Μένει να φανεί αν θα διατηρήσουν στο δυναμικό τους τον άλλοτε MVP της Ευρωλίγκας οι Ράπτορς, με τον ίδιο να δηλώνει: «Αυτή τη στιγμή το μόνο που μπορώ να πω είναι πως είμαι παίκτης των Ράπτορς. Δεν έχουμε μιλήσει ακόμη. Ξέρετε ότι η προηγούμενη σεζόν δεν ήταν η πιο εύκολη για εμένα, όμως δουλεύω σκληρά, αισθάνομαι καλά. Δεν γνωρίζω πόσο θα μείνω στη Βουλγαρία, αυτό το καλοκαίρι είναι κάπως πιο ιδιαίτερο. Περνάω περισσότερο χρόνο στην Ελλάδα εξαιτίας και του τραυματισμού μου, κάνω θεραπείες εκεί και θα δούμε τι θα συμβεί. Προσπαθώ να συγκεντρωθώ στον εαυτό μου όσο περισσότερο μπορώ.

Προς το παρόν είμαι παίκτης των Ράπτορς, πρέπει να δούμε τι θέλουν από εμένα, ποιες είναι οι διαθέσεις τους. Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι και το μοναδικό που με ενδιαφέρει είναι να μείνω υγιής. Όσο για τις ομάδες που ενδιαφέρονται για εμένα, είναι πάντα όμορφο να σε θέλουν. Υπάρχουν και καλά διλήμματα στη ζωή. Ωστόσο, το ξαναλέω, αυτή τη στιγμή το μόνο που με νοιάζει είναι να είμαι υγιής. Έχω συγκεντρωθεί πολύ στον εαυτό μου ώστε στο ξεκίνημα της χρονιάς να βρίσκομαι στο 100%».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα