back to top
24.7 C
Athens
Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024

24.7 C
Athens
Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024

Τερίμ: «Είμαι περήφανος για τα παιδιά μας»

Διαβάστε επίσης

«Φιλώ τα μέτωπα όλων των παικτών μας αυτής της ομάδας. Στέλνω τα συγχαρητήριά μου στον προπονητή μας και στο τεχνικό του επιτελείο.»

Λόγια του Φατίχ Τερίμ, στη διάρκεια εκπομπής, μετά τη νίκη (2-1) της Τουρκίας επί της Αυστρία, που της επέτρεψε πρόκριση στα προημιτελικά του Euro 2024, σε μία συνάντηση με την Ολλανδία, το βράδυ του Σαββάτου.

«Το ποδόσφαιρο είναι ένα τέτοιο παιχνίδι. Θα κάνεις υπομονή, θα εμπιστεύεσαι τον προπονητή σου και τους παίκτες σου. Θα είσαι εκεί για αυτούς, ειδικά τις κακές μέρες. Δεν βρίσκω καμία τεχνική ανάλυση πολύ κατάλληλη. Τώρα είναι η ώρα να χαρούμε, τώρα είναι η ώρα να γιορτάσουμε. Ο τουρκικός λαός πρέπει να σέβεται και να αγαπά αυτούς που συνέβαλαν και να του το εκφράσει αυτό.

Η ομάδα κράτησε την μπάλα στην κατοχή της . Έκανε τη δουλειά για να κλείσει το κέντρο. Είμαι περήφανος για τα παιδιά μας», πρόσθεσε ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, αλλά και εκείνος που οδήγησε την Τουρκία έως τα ημιτελικά του Euro 2008 , όπου γνώρισε την ήττα (3-2) από την Γερμανία.

«Μετά την ήττα από την Πορτογαλία σε αυτό το στούντιο, όταν υπήρξε μεγάλη αντίδραση και οργή, είπα “μην ανησυχείτε, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας”. Τώρα βλέπουμε την πρακτική αντανάκλαση αυτού που είπα. Το θέμα είναι να βγεις από τον όμιλο, το θέμα είναι να φτάσεις από τους “16” στους “8” μετά την πρόκριση από τον όμιλο. Μετά από τους “8” στους “4”, μετά στους “2” και μετά ο τίτλος. Χρειάζεται υπομονή», τόνισε ο Φατίχ Τερίμ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα