back to top
30.1 C
Athens
Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024

30.1 C
Athens
Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024

Wimbledon: Πρεμιέρα 2ου γύρου με Σίνερ, Αλκαράθ, Σάκκαρη και Tsitsibros

Διαβάστε επίσης

Τους πρώτους αγώνες της φάσης των “64”, περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Τετάρτης στο Wimbledon με τους Σίνερ, Αλκαράθ, Σάκκαρη, Μεντβέντεφ, Οσάκα, Ντιμιτρόφ και Ραντουκάνου να επιστρέφουν στο All England Club για το δεύτερο αγώνα τους.

Δύο παιχνίδια ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της 3ης ημέρας των αγώνων: στο πρώτο, το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης και ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο στο Λονδίνο, Γιάνικ Σίνερ αντιμετωπίζει στο τελευταίο ματς του κεντρικού court (19:30GR) τον συμπατριώτη του Ματέο Μπερετίνι ενώ οι Στάνισλας Βαβρίνκα και Γκάελ Μονφίς θα διδάξουν old school tennis στη μεταξύ τους μονομαχία στο Court 2.

Ο Σίνερ που διατηρεί το αήττητο στη φετινή χορτάρινη σεζόν με 6 σερί νίκες, αντιμετωπίζει για δεύτερη φορά στην καριέρα του τον 28χρονο Μπερετίνι, φιναλίστ του Wimbledon 2021, έχοντας κερδίσει τον συμπατριώτη του στο Toronto Masters το 2023.

Tην ίδια ώρα στο Court 2, Στάνισλας Βαβρίνκα και Γκάελ Μονφίς θα αναμετρηθούν για 7η φορά στην καριέρα τους και για πρώτη στο γρασίδι, με το σκορ να είναι ισόπαλο 3-3. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει τον αντίστοιχο της αναμέτρησης Ντιμιτρόφ-Σανγκ που παίζουν στο Court 3 (17:00GR).

Ο υπερασπιστής του τίτλου, Κάρλος Αλκαράθ θα αγωνιστεί στο Court με αντίπαλο τον Αλεκσανταρ Βούκιτς (17:00GR) ενώ το πρόγραμμα στο Center Court θα ανοίξει ο Ντανίλ Μεντβέντεφ απέναντι στον Αλεξάντρ Μίλερ (15:00GR).

Στο τρίτο παιχνίδι του Court 12 (περίπου στις 18:00GR) θα αγωνιστεί η Μαρία Σάκκαρη αντιμετωπίζοντας την Ολλανδή και Νο56 του κόσμου, Αράντσκα Ρους για τον 2ο γύρο της διοργάνωσης.

Η 28χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια, έχει το απόλυτο των νικών κόντρα στην Ρους με πέντε νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που οι δύο παίκτριες συγκρούονται σε Grand Slam με την πρώτη να είναι και πάλι στο

Wimbledon, αλλά στον 1ο γύρο, όπου η Σάκκαρη παραχώρησε μόλις 2 games στο επιβλητικό 6-1, 6-1.

Η αναμέτρηση της Ναόμι Οσάκα κόντρα στο Νο9 του ταμπλό, Έμμα Ναβάρο ξεχωρίζει από το υπόλοιπο πρόγραμμα των γυναικείων αναμετρήσεων.

Τις υποχρεώσεις τους στο διπλό θα ξεκινήσουν οι Tsitsibros, καιρού επιτρέποντος, αγωνιζόμενοι στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας στο Court 4 (17:00GR) με αντιπάλους τους Γκονζάλεζ/Μολντένι.

πηγή tennis24

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα