back to top
33.4 C
Athens
Κυριακή, 7 Ιουλίου, 2024

33.4 C
Athens
Κυριακή, 7 Ιουλίου, 2024

Χ. Δούκας: Κρατάμε την ελπίδα ζωντανή για να κάνουμε τη μεγάλη ανατροπή στις επόμενες εθνικές εκλογές

Διαβάστε επίσης

Η Θεσσαλονίκη πρώτος σταθμός της περιοδείας του Χάρη Δούκα ενόψει των εσωκομματικών εκλογών του Οκτωβρίου στο ΠΑΣΟΚ για την ηγεσία του κόμματος.

Ο κ. Δούκας συναντήθηκε σε θερμό κλίμα με μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ στη συμπρωτεύουσα.

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι γιατί ξεκινάμε τη μεγάλη μας προσπάθεια να κάνουμε ξανά το ΠΑΣΟΚ την ψυχή της δημοκρατικής παράταξης που θα κυβερνήσει στις επόμενες εθνικές εκλογές από τη Μακεδονία, από τη Θεσσαλονίκη. Χαίρομαι γιατί βλέπω πολύ κόσμο να μου λέει να χαμογελάμε, να κρατάμε την ελπίδα ζωντανή και να προσπαθήσουμε να κάνουμε τη μεγάλη ανατροπή στις επόμενες εθνικές εκλογές ανέφερε ο κ. Δούκας και πρόσθεσε: Θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για το σχέδιό μας .Είναι ξεκάθαρο-όπως επεσήμανε- ότι υπάρχει μια πολύ μεγάλη κυβερνητική αμηχανία, υπάρχει οπισθοχώρηση των ποσοστών στις ευρωεκλογές και αυτός είναι και ο λόγος που χρειάζεται τώρα ένα ΠΑΣΟΚ πολύ δυνατό, το οποίο να μπορέσει να αποτελέσει την εναλλακτική για να δημιουργηθεί προοδευτική κατεύθυνση στη χώρα και να αλλάξει το παραγωγικό μοντέλο.

Είναι γνωστό ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει σαν βασική αρχή να δίνει πάρα πολλά σε λίγους και πολύ λίγα στους πολλούς και αυτό πρέπει να αλλάξουμε εμείς. Να μιλήσουμε για οικονομική και κοινωνική δικαιοσύνη», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Δούκας. Απηύθυνε εκ νέου κάλεσμα σε όλους τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες προκειμένου να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία και να κάνουμε ξανά -όπως ανέφερε-το ΠΑΣΟΚ τη μεγάλη δύναμη που θα αλλάξει την πορεία της χώρας».

Κατερίνα Παπαβασιλείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα