back to top
25.4 C
Athens
Κυριακή, 7 Ιουλίου, 2024

25.4 C
Athens
Κυριακή, 7 Ιουλίου, 2024

Copa America: Ενδιαφέρον και ρεκόρ τηλεθέασης

Διαβάστε επίσης

Οι Ηνωμένες Πολιτείες απέτυχαν στον αγωνιστικό τομέα στο Copa America, αποχωρώντας από το τουρνουά στη φάση των ομίλων, αλλά το ενδιαφέρον των φιλάθλων για την ομάδα ήταν υψηλό.

Η ήττα 1-0 από την Ουρουγουάη που έριξε νοκ άουτ τις ΗΠΑ, προσέλκυσε κατά μέσο όρο 3,78 εκατομμύρια θεατές στο FS1.

Σύμφωνα με το Fox Sports, αυτό ήταν το μεγαλύτερο κοινό που είδε αγώνα ποδοσφαίρου εκτός του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο FS1 και το υψηλότερο σύνολο θεατών ποτέ στις Ηνωμένες Πολιτείες για έναν αγώνα Copa America.

Το προηγούμενο ρεκόρ του Copa America ήταν 3,19 εκατομμύρια τηλεθεατές για τη νίκη των Ηνωμένων Πολιτειών με 2-0 επί της Βολιβίας στις 23 Ιουνίου.

Η τηλεθέαση για τον αγώνα της Ουρουγουάης, που διεξήχθη στο Κάνσας Σίτι του Μιζούρι, ξεπέρασε τα 4,87 εκατομμύρια στα τελευταία λεπτά.

Συνολικά, η τηλεθέαση του Copa America μέχρι τη Δευτέρα, με αγώνες στο Fox, FS1 και FS2, ήταν κατά μέσο όρο 1,1 εκατομμύρια θεατές, μια τεράστια αύξηση από τον μέσο όρο των 216.000 για την πιο πρόσφατη διοργάνωση του τουρνουά το 2021.

Τη μόνη άλλη φορά που το Copa America διεξήχθη στις Ηνωμένες Πολιτείες, το 2016, ο μέσος όρος τηλεθέασης στις ΗΠΑ ήταν 774.000.

Οι προημιτελικοί του Copa America θα γίνουν από Παρασκευή έως Κυριακή, με τους ημιτελικούς να ορίζονται για την Τετάρτη και την Πέμπτη την επόμενη εβδομάδα. Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 15 Ιουλίου στο Miami Gardens της Φλόριντα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα