back to top
26.4 C
Athens
Κυριακή, 7 Ιουλίου, 2024

26.4 C
Athens
Κυριακή, 7 Ιουλίου, 2024

Δούκας: Είμαι έτοιμος να αναμετρηθώ με την ευθύνη

Διαβάστε επίσης

Ξεκάθαρος σε ότι αφορά τους στόχους του για το πρόγραμμα του στο ΠΑΣΟΚ παρουσιάστηκε σήμερα ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Χάρης Δούκας.

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο ΣΚΑΙ ο κ. Δούκας υπογράμμισε ότι το Σεπτέμβριο θα παρουσιάσει το πρόγραμμα του τονίζοντας ότι θα είναι «σύγχρονο και προοδευτικό».

Μάλιστα ο κ. Δούκας τόνισε ότι πιστεύει πολύ στις συνεργασίες και την σύνθεση καθώς όπως είπε οι συνεργασίες είναι αυτές που τον εξέλεξαν δήμαρχο Αθηναίων και θα συνεχίσει να πιστεύει σε αυτές όπως και στην ομαδικότητα και την συλλογικότητα που πρέπει να υπάρχει σε ένα κόμμα.

Ο κ. Δούκας ερωτώμενος σχετικά με την κατάσταση στην Αθήνα αφού δήλωσε ότι η «Αθήνα βάλλεται» πρόσθεσε ότι διάφοροι προκαλούν αναχώματα στο έργο του καθώς δεν μπορούν ν α δεχθούν το γεγονός ότι κέρδισε τις εκλογές και σήμερα είναι αυτός δήμαρχος Αθηναίων. Ωστόσο σχετικά με τα έργα που εκτελούνται στην πόλη δήμαρχος Αθηναίων επισήμανε ότι συνεχίζει τα σωστά έργα του προκατόχου του και δρομολογεί τα δικά του όπως οι φυτεύσεις πρασίνου και η καταπολέμηση της ενεργειακής φτώχειας.

Ο δήμαρχος Αθηναίων κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με τις διαδικασίες που θα ακολουθήσει για να έρθει το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία τονίζοντας «χρειάζεται ένα άλμα προκειμένου το ΠΑΣΟΚ να γίνει η ψυχή της δημοκρατικής παράταξης και όχι μια κάποια συνιστώσα».

Πρόσθεσε δε ότι αντίπαλος του δεν είναι ο Στέφανος Κασσελάκης αλλά η κυβέρνηση που δίνει πολλά σε λίγους και λίγα στους πολλούς. Ως παράδειγμα της κακής οικονομικής κατάστασης που υπάρχει στην κοινωνία ο κ. Δούκας ανέφερε ότι υπάρχει αύξηση 365% στις αιτήσεις του κοινωνικού παντωπολείου από οικογένειες που ζητούν βοήθεια για να αναταπεξέλθουν στην ακρίβεια που επικρατεί στην αγορά. Να σημειωθεί ότι η αύξηση αυτή στις αιτήσεις αντιστοιχεί σε 4.000 νέες αιτήσεις.

Γιώργος Μανουσακάκης 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα