back to top
27.5 C
Athens
Κυριακή, 7 Ιουλίου, 2024

27.5 C
Athens
Κυριακή, 7 Ιουλίου, 2024

H ηθοποιός και σκηνοθέτις Όλια Λαζαρίδου… SOLO στον Αθήνα 9.84

Διαβάστε επίσης

Κάθε Κυριακή, ένας καλεσμένος αυτοσχεδιάζει στο μικρόφωνο του !

Αποκαλύπτεται, συγκινείται, χαμογελάει, θυμάται στιγμές της δημιουργικής του πορείας και μοιράζεται εικόνες από το παρόν και το μέλλον του.

Αυτή την Κυριακή 7 Ιουλίου, στις 19.00 το απόγευμα, καλεσμένη η ηθοποιός και σκηνοθέτις Όλια Λαζαρίδου.

 

(ΦΩΤΟ Θ.ΚΑΡΑΤΖΑΣ)

Η σπουδαία ηθοποιός και σκηνοθέτης αφηγείται με τον δικό της μοναδικό τρόπο στιγμές από τη ζωή της μέσα από τραγούδια που τις χαρακτήρισαν , με αφορμή την παράσταση που σκηνοθέτησε με τίτλο «Θεόφιλος Sold», ένα έργο εμπνευσμένο απ´ τη ζωή και το έργο του λαϊκού ζωγράφου Θεόφιλου Χατζημιχαήλ, σε κείμενο του Σαμσών Ρακά, που θα παίζεται για όλο τον Ιούλιο (Π-Σ-Κ) για 12 μόνο παραστάσεις στο Παλαιό Πανεπιστήμιο στην Πλάκα, μετά την επιτυχία που είχε στο θέατρο της Σχολής Καλών Τεχνών και στο Fougaro Art Center στο Ναύπλιο το προηγούμενο διάστημα.

 

(φωτο Θ. Καρατζάς)

 

Η Όλια Λαζαρίδου έχει αποφοιτήσει από το «Θέατρο Τέχνης» του Κάρολου Κουν κι έχει επίσης παρακολουθήσει μαθήματα υποκριτικής στη σχολή του Antoine Vitez στο Παρίσι. Έχει συνεργαστεί με πολλούς σκηνοθέτες – όσο ανερχόμενους όσο και καταξιωμένους– του ελληνικού θεάτρου και έχει εμφανιστεί σε διάφορες κινηματογραφικές παραγωγές, κερδίζοντας σημαντικά βραβεία για κάποιες από τις ερμηνείες της. Έχει σκηνοθετήσει πέντε θεατρικά έργα και έχει εκδώσει τρία βιβλία ποίησης.

(φωτο Τheofilos)

 

φωτο Theofilos)

 

Επιμέλεια και παραγωγή εκπομπής : Αριστέα Γιάννου

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα