back to top
27.5 C
Athens
Κυριακή, 7 Ιουλίου, 2024

27.5 C
Athens
Κυριακή, 7 Ιουλίου, 2024

Μαρινάκης: Αυτονόητη απόφαση η διαγραφή Αυγενάκη

Διαβάστε επίσης

«Η ποινή που επιβλήθηκε ακαριαία στον κ. Αυγενάκη είναι η μεγαλύτερη δυνατή που μπορεί να επιβληθεί σε έναν βουλευτή: η διαγραφή από την ΚΟ που συνεπάγεται και την αποχώρησή του από όλα τα όργανα του κόμματος, όπως την Πολιτική Επιτροπή», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης απαντώντας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών στην κριτική του ΣΥΡΙΖΑ περί «μισής διαγραφής».

Παράλληλα εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστηρίζοντας ότι «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάμε για σκοινί».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα που δίδαξε σε όλη την Ευρώπη την λέξη κωλοτούμπα και μας έμαθε στην Ελλάδα την αξία της καρέκλας, αυτή ήταν η συγκολλητική τους ουσία», υποστήριξε ο κ. Μαρινάκης, προσθέτοντας ότι δεν μπορεί να κουνά το δάχτυλο στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, μετά την δημοσιοποίηση της καταγγελίας από τον σύλλογο των υπαλλήλων, την περασμένη Τρίτη, συνεργάτης του πρωθυπουργού επικοινώνησε με τον κ. Αυγενάκη ζητώντας εξηγήσεις και να βγει ο ίδιος να πει τι έχει συμβεί.

Αφού επισήμανε ότι ο ίδιος ενημερώθηκε από το βίντεο λίγο πριν την συνέντευξη που είχε την Τετάρτη το πρωί, ο κ. Μαρινάκης τόνισε πως «αυτό που γνωρίζω μετά βεβαιότητας και μάλιστα από χθες μπορούμε να βάλουμε και σε μία σειρά τα γεγονότα, την Τρίτη το βράδυ έγινε επικοινωνία συνεργάτη του πρωθυπουργού και του κ. Αυγενάκη».

«Την Τρίτη, θυμίζω, υπήρχε μία ανακοίνωση και κάποια δημοσιεύματα, δεν υπήρχαν δεδομένα όπως προέκυψαν την επόμενη ημέρα το πρωί. Αμέσως λοιπόν ζητήθηκαν εξηγήσεις από τον κ. Αυγενάκη. Δηλαδή, δεν πέρασαν ούτε ώρες, λίγα λεπτά πέρασαν και έγινε επικοινωνία και την επόμενη ημέρα είχαμε την σχετική συνέχεια», πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Απόστολος Χονδρόπουλος 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα