back to top
27.5 C
Athens
Κυριακή, 7 Ιουλίου, 2024

27.5 C
Athens
Κυριακή, 7 Ιουλίου, 2024

Παναθηναϊκός: Η Σλόβαν Μπρατισλάβας θέλει τον Σπόραρ

Διαβάστε επίσης

Η ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Σλοβενίας στο EURO 2024 με τον αποκλεισμό της απ’ την Πορτογαλία, φέρνει εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του Αντράζ Σπόραρ στον Παναθηναϊκό.

Ο 30χρονος επιθετικός έχει πάρει άδεια απ’ τους «πράσινους» έως τα μέσα Ιουλίου, δεδομένου ότι τόσο ο ίδιος, όσο και οι Τσέριν, Βέρμπιτς δεν ξεκουράστηκαν ούτε μία μέρα μετά το φινάλε της περσινής σεζόν και τα ΜΜΕ της πατρίδας του αναφέρουν ως πολύ πιθανό το ενδεχόμενο της επιστροφής του στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, μετά από 4,5 χρόνια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «ekipa.svet24.si» ο Σπόραρ “…δεν είναι ικανοποιημένος με το στάτους του στην Ελλάδα, όπου έπαιξε λιγότερο από το αναμενόμενο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο Έλληνας επιθετικός Φώτης Ιωαννίδης είχε αποκτήσει πλεονέκτημα στην κορυφή της επίθεσης, παρά το γεγονός ότι ο Σποράρ έκανε 27 συμμετοχές στο πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν και σημείωσε 8 γκολ.”

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας ενδιαφέρεται πολύ σοβαρά για τον Σπόραρ και θέλει να τον επαναφέρει στις τάξεις της με κάθε τρόπο. Όπως αναφέρουν στη Σλοβακία, η Σλόβαν είναι έτοιμη να πληρώσει στον Παναθηναϊκό συγκεκριμένη αποζημίωση για τον Σπόραρ και ταυτόχρονα να δώσει στον Σλοβένο έναν εξαιρετικά καλό μισθό κι ένα μεγάλο συμβόλαιο.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ακόμη κάποια επίσημη προσέγγιση απ’ τη Σλόβαν για τον Σπόραρ, εντούτοις, θα ήταν ανοικτός στην προοπτική να συζητήσει μία πιθανή πρόταση.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα