back to top
27.5 C
Athens
Κυριακή, 7 Ιουλίου, 2024

27.5 C
Athens
Κυριακή, 7 Ιουλίου, 2024

Wimbledon: Πλούσια δράση στην 4η ημέρα των αγώνων

Διαβάστε επίσης

Με το δεύτερο πιάτο των αγώνων του 2ου γύρου, συνεχίζεται την Πέμπτη το συναρπαστικό Wimbledon με τους Τζόκοβιτς, Τσιτσιπά, Σφιόντεκ και Ζβέρεφ να επιστρέφουν στο All England Club.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά τη straight sets νίκη στην πρεμιέρα επί του Τάρο Ντάνιελ στο Court 18, τοποθετήθηκε σε πιο μεγάλο γήπεδο και περίπου στις 19:00GR – Nova στο Court 3 θα αντιμετωπίσει το Νο84 της παγκόσμιας κατάταξης, Εμίλ Ρουσουβουόρι για το 2ο γύρο της διοργάνωσης.

Το Νο11 του ταμπλό και του κόσμου, θα αντιμετωπίσει για 3η φορά τον 24χρονο Φινλανδό, έχοντας κερδίσει και στις δύο προηγούμενες συναντήσεις τους στο tour, το 2022 στο indoor τουρνουά της Στοκχόλμης (6-2, 6-1) και το 2023 στο indoor τουρνουά του Ρότερνταμ (7-5, 6-1). O νικητής της αναμέτρησης στον 3ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον αντίστοιχο της αναμέτρησης Μπετσί Περικάρντ-Νισιόκα.

Το πρόγραμμα της ημέρας στο Center Court θα ανοίξει ο εφτά φορές πρωταθλητής της διοργάνωσης, Νόβακ Τζόκοβιτς που θα αντιμετωπίσει (15:30GR) τον wild card Βρετανό, Νο277 στον κόσμο, Τζέικομπ Φίρνλεϊ σε ένα ακόμη διαχειρίσιμο ματς για τον Σέρβο στο Λονδίνο.

Στο Court 2 θα συνεχίσουν τη συναρπαστική τους μονομαχία Βαβρίνκα και Μονφίς με το σκορ να είναι ισόπαλο 5-5 games στο 3ο σετ και τις δύο παλιοσειρές να έχουν από ένα σετ.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο Βρετανικός εμφύλιος στο Court 1 μεταξύ του Τζακ Ντρέιπερ και του Κάμερον Νόρι ενώ οι διοργανωτές τοποθέτησαν το διπλό των αδερφών Μάρει με τους Χιτσικάτα/Πιρς στο τελευταίο ματς του κεντρικού court, δίνοντας την ευκαιρία στον Άντι Μάρει να αποχαιρετήσει το Wimbledon, όπως του αξίζει, σε ενδεχόμενο αποκλεισμό.

Την έμπειρη Πέτρα Μάρτις θα αντιμετωπίσει η Ίγκα Σφιόντεκ στο δεύτερο ματς του κεντρικού court (17:30GR).

πηγή tennis24

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα