back to top
28.9 C
Athens
Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024

28.9 C
Athens
Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024

Wimbleldon: Την Παρασκευή η συνέχεια στο ματς των αδερφών Τσιτσιπά

Διαβάστε επίσης

Η βροχόπτωση της Τετάρτης και η μεγάλη καθυστέρηση στην αρχή του προγράμματος ήταν λογικό να πάει πίσω τα παιχνίδια, όπως κι αυτό στο διπλό του Στέφανου και Πέτρου Τσιτσιπά το οποίο διακόπηκε λόγω σκότους.

Το ελληνικό δίδυμο βρίσκεται πίσω στα set από τους έμπειρους Αργεντίνους και Νο11 του κόσμου, Μάξιμο Γκονζάλες και Αντρές Μολτένι με 7-6(3), ενώ στο 2ο set το σκόρ είναι ισόπαλο 3-3. Μέχρι σε εκείνο το σημείο τα αδέρφια Τσιτσιπά κρατούσαν εξαιρετικά το service τους, ενώ μάλιστα στο 1ο set είχαν και set-point στο service των Αργεντινών, οι οποίοι ισοφάρισαν σε 5-5.

Στο tie-break Γκονζάλες και Μολτένι κατάφεραν να μη δεχθούν ούτε ένα mini-break, ενώ αντίθετα οι ίδιοι βρήκαν δύο κλείνοντας το set με 7/3 παίρνοντας προβάδισμα με 1-0. Το 2ο set, μέχρι τη στιγμή που διακόπηκε, ήταν όπως το 1ο με τους Έλληνες παίκτες να χάνουν break-point στο 5ο game.

Αν και οι διοργανωτές είχαν βάλει αρχικά τη συνέχεια του αγώνα για την Πέμπτη το μεσημέρι στο Court 4, στη συνέχεια το μετέφεραν για την Παρασκευή (η ώρα θα ανακοινωθεί την Πέμπτη), καθώς ο Στέφανος Τσιτσιπάς αγωνίζεται στο μονό στο τελευταίο παιχνίδι του Court 3 (μετά τις 19:00 GR)

πηγή tennis24

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα