back to top
36.4 C
Athens
Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024

36.4 C
Athens
Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024

Παναθηναϊκός- Μπραουνσβάιγκ 0 -1: Απογοήτευση…

Διαβάστε επίσης

Μπορεί να είναι ακόμα νωρίς, αλλά ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο «δείγμα γραφής» του στην προετοιμασία του έμεινε… μεταξεταστέος, καθώς έχασε με 1-0 από την Άιντραχτ Μπραουνσβάιγκ, ομάδα της Β’ Εθνικής Γερμανίας, σε φιλικό αγώνα στην Αυστρία.

Οι «πράσινοι» είχαν πολλές απουσίες με κομβικούς παίκτες να είναι απόντες είτε επειδή είναι τραυματίες, είτε επειδή δεν έχουν ενσωματωθεί ακόμα στην προετοιμασία.

Όμως η εικόνα τους ήταν άκρως προβληματική, καθώς είχαν σοβαρό πρόβλημα στην δημιουργία, δεν μπορούσαν να βγάλουν φάσεις, έκαναν πάρα πολλά λάθη, ενώ τα πράγματα ήταν κάπως καλύτερα στην άμυνα.

Σε κάθε περίπτωση ο Ντιέγκο Αλόνσο έχει μπροστά του πάρα πολλή δουλειά να κάνει για να δει την ομάδα του τουλάχιστον ανταγωνιστική.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός δεν έκανε ούτε μια φάση, δεν είχε ούτε μια επικίνδυνη κατάσταση στην άμυνα των Γερμανών!

Αγωνία επικρατεί εξάλλου για την σοβαρότητα του τραυματισμού που υπέστη στο γόνατο ο Δημήτρης Λημνιός στο 29’ του αγώνα.

Το παιχνίδι:

28′: Μεγάλη ευκαιρία με τον Γκόμες, που σούταρε άουτ με εξωτερικό φάλτσο.

34′: Απόκρουση του Ντραγκόφσκι, μια ακόμα τελική για τους Γερμανούς.

42′: Άψογη η εκτέλεση του Αϊτόρ και στο κόρνερ, ξανά παρά λίγο αυτογκόλ, κόρνερ από τους Γερμανούς.
56′: Πανέξυπνη μπαλιά του Κώτσιρα για τον Αϊτόρ, πρόλαβε να απομακρύνει αμυντικός.

69: Πάρα πολύ ωραίο τελείωμα του Μπα, κανένα περιθώριο αντίδρασης για τον Λοντίγκιν και 1-0 για τη Μπραουνσβάιγκ.

65′: Καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Αϊτόρ, η μπάλα στο δοκάρι και οφσάιντ ο Γερεμέγεφ που σκόραρε στην εξέλιξη της φάσης.

90′: Ο Μπρέγκου δεν εκτέλεσε από πλεονεκτική θέση και τελικά ένα σουτ που έγινε κόντραρε κι απομακρύνθηκε.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ντιέγκο Αλόνσο): Ντραγκόφσκι (46’ Λοντίγκιν), Βαγιαννίδης (46’ Φίκαϊ), Σένκεφελντ (72’ Κάτρης), Αράο (72’ Τσόκαϊ), Κώτσιρας (79’ Κυριόπουλος), Ζέκα (72’ Τρουιγέ), Βιλένα (46’ Πέρεθ), Λημνιός (33’ Αϊτόρ), Τζούρισιτς (72’ Νίκας), Μαντσίνι (72’ Μπρέγκου), Γερεμέγεφ (72’ Νταμπίζας).

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ (Ντίνο Τοπμέλερ): Γκριλ, Ιβάνοφ (60’ Σανουσί Μπα), Τάουερ, Άμιν, Έλερς (60’ Μπίτσακσιτς), Σάντσες, Σανέ (60’ Κράουσε), Σουζούκι (60’ Φελίπε), Κόλερ, Ρέμπιγκερ, Γκόμες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα