back to top
35.9 C
Athens
Τετάρτη, 14 Αυγούστου, 2024

35.9 C
Athens
Τετάρτη, 14 Αυγούστου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 18:00

Διαβάστε επίσης

Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι στην Αρόη Πάτρας, στην περιοχή του Γηροκομειού. Εκκενώθηκαν το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, το οποίο υπέστη ζημιές εξωτερικά ,το Κωνσταντοπούλειο και το ίδρυμα “Μέριμνα”. Κάηκαν αυτοκίνητα, ενώ εστίες προξένησαν ζημιές και σε σπίτια. Επίσης χωρίς ενεργό μέτωπο και η φωτιά στην Αγιά Λάρισας. Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην περιοχή Ρούσσα Έβρου.

Στο μεταξύ δυο γυναίκες και ένα παιδί απομακρύνθηκαν μετά από τη φωτιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου στη Νίκαια. Στο σημείο επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

Πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο σε Αττική, Βοιωτία, Εύβοια, Πελοπόννησο Φθιώτιδα, Φωκίδα, Λέσβο και η Χίο. Οι ριπές των ανέμων θα φτάνουν έως και τα 10 μποφόρ. Έκτακτα μέτρα από τον Δήμο Αθηναίων. Σε 24ωρη επιφυλακή όλες οι υπηρεσίες του.

Στην αναστολή της κομματικής ιδιότητας δύο μελών του ΠΑΣΟΚ προχώρησε η Επιτροπή Δεοντολογίας Καταστατικού και Πιστοποίησης του κόμματος, λόγω «της φερόμενης εμπλοκής τους σε ποινική υπόθεση που αφορά χρηματισμό υπαλλήλων του Δήμου Αθηναίων”.

Τη στήριξή τους στην Ουκρανία αναμένεται να επαναβεβαιώσουν τα κράτη μέλη του ΝΑΤΟ κατά τη Σύνοδο Κορυφής που διεξάγεται στην Ουάσιγκτον. Το ζήτημα της μη τήρησης της συμφωνίας των Πρεσπών από τη Βόρεια Μακεδονία, αναμένεται να θέσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Οριστικοποιήθηκε τελικά για αύριο η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Τούρκο Προέδρο, στο περιθώριο της Συνόδου της Συμμαχίας.

“Δεν νοούνται «ήρεμα νερά» και εξομάλυνση των ελληνοτουρκικών σχέσεων, όσο συνεχίζονται οι προκλήσεις της Τουρκίας στην Κύπρο” αναφέρει -σε ανακοίνωσή του- ο Βουλευτής Επικρατείας και τομεάρχης Εξωτερικών του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Μάντζος.

Τώρα είναι η ώρα της μεγάλης υπέρβασης.

Το ΠΑΣΟΚ να γίνει η μεγάλη δύναμη των ανατροπών και της νέας Αλλαγής αναφέρει σε νέα του ανάρτησή του στο Χ ο Δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ Χάρης Δούκας, καλώντας τους προοδευτικούς πολίτες όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, να στηρίξουν την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του -Κινήματος. Όλοι μαζί να στηρίξουμε την ελπίδα για ένα πιο φωτεινό αύριο, στην Ελλάδα της Δημιουργίας, της Καινοτομίας, της Κοινωνικής και Οικονομικής Δικαιοσύνης καταλήγει ο κ. Δούκας.

“Το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να πάρει πρωτοβουλία να γίνει ηγέτιδα δύναμη στον προοδευτικό χώρο”, είπε στον Αθήνα 9,84 ο Μιχάλης Κατρίνης, επίσης υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος ενώ δήλωσε θετικός στη διεξαγωγή debate μεταξύ των υποψηφίων.

Με ανακοίνωσή του ο Ε.Ο.Φ. και κατόπιν ενημέρωσης των Γερμανικών Αρχών, προειδοποιεί τους καταναλωτές να μην αγοράζουν ή να κάνουν χρήση του προϊόντος Wiltlife Detox». Όπως επισημαίνεται το συγκεκριμένο προϊόν πιθανότατα διακινείται μέσω διαδικτύου και σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων περιέχει μη εγκεκριμένες φαρμακευτικές δραστικές ουσίες.

Επτά νεκροί είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός ναυαγίου σκάφους με παράτυπους μετανάστες, στα ανοικτά της Κρήνης, στα δυτικά της Σμύρνης, ανακοίνωσαν οι τουρκικές αρχές. Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό ενός ακόμη ναυαγού.

Ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίτσο ανέλαβε και πάλι από σήμερα τα καθήκοντά του, σχεδόν δύο μήνες μετά την απόπειρα δολοφονίας του, στις 15 Μαΐου, όταν δέχτηκε τέσσερις σφαίρες μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου. Σύμφωνα με σλοβακικά μέσα ενημέρωσης ο Φίτσο πήγε στη σημερινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου μέσω μιας σήραγγας, για να αποφύγει τους δημοσιογράφους.

Έκκληση της τοπικής κυβέρνησης των Καναρίων Νήσων προς τις υπόλοιπες Αυτονομίες της Ισπανίας προκειμένου να υποδεχτούν τουλάχιστον 6.000 ανήλικους πρόσφυγες που έφθασαν το τελευταίο διάστημα στις ακτές της, οι περισσότεροι ασυνόδευτοι. Αύριο Τετάρτη για το ζήτημα θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη μεταξύ κεντρικής κυβέρνησης και εκπροσώπων των 17 Αυτονομιών.

Και ο καιρός: Αίθριος αύριο ο καιρός στην Αττική ,με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και με ισχυρούς ανέμους έως και 7 μποφόρ τοπικά. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 27 έως 38 βαθμούς Κελσίου. 36 βαθμοί αυτή την ώρα στην Τεχνόπολη, εδώ στο Γκάζι

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα