back to top
29.2 C
Athens
Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

29.2 C
Athens
Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Δούκας: Θα αναμετρηθώ με τα προβλήματα της χώρας

Διαβάστε επίσης

Κάλεσμα σε όλους τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες απεύθυνε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και δήμαρχος Αθηναίων προκειμένου το Κίνημα να μπορέσει να γίνει και πάλι η μεγάλη ψυχή της δημοκρατικής παράταξης.

Σε συνέντευξη του στον real fm ο κ. Δούκας αναφέρθηκε στην πολιτική ατζέντα που θα ακολουθήσει ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τονίζοντας ότι στόχος του δεν είναι να αναμετρηθεί με τον Κασσελάκη ή τον Μητσοτάκη αλλά με τα πραγματικά προβλήματα της χώρας.

Μάλιστα ο κ. Δούκας αφού τόνισε ότι είναι υπέρ των συγκλίσεων με ξεκάθαρη ατζέντα επιτέθηκε στο «επιτελικό κράτος» που επικαλείται η κυβέρνηση επισημαίνοντας ότι έχει προκαλέσει μεγάλες ανισότητες στην κοινωνία αφού είναι στηρίζει τους λίγους και όχι τους πολλούς χωρίς να ενδιαφέρεται για να μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας όπως η ακρίβεια, η δωρεάν δημόσια Παιδεία και Υγεία αλλά και το δημογραφικό.

Ειδικά για το δημογραφικό κ. Δούκας είπε ότι η κυβέρνηση δίνει 2.000 ευρώ στην κάθε μητέρα για το παιδί που γέννησε και 8.000 επιδότηση για την αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Σε ότι αφορά τα μέτρα καταπολέμησης της ακρίβειας ο κ. Δούκας έφερε το παράδειγμα του ΦΠΑ που η κυβέρνηση αρνείται να τον μειώσει την στιγμή που θα μπορούσε να υπάρξει  αντιστάθμιση εσόδων αν η κυβέρνηση φορολογούσε τα υπέρ κέρδη των τραπεζών.

Τέλος στην ίδια συνέντευξη ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στο θέμα του υπέρ τουρισμού λέγοντας ότι περιμένει σχετική μελέτη ώστε να προτείνει λύσεις και πάρει αποφάσεις.

Γιώργος Μανουσακάκης 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα