back to top
26 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

26 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Χωρίς ταξί σήμερα η Αθήνα

Διαβάστε επίσης

Χωρίς ταξί σήμερα η Αθήνα καθώς ο ΣΑΤΑ πραγματοποιεί 24ωρη απεργία από τις 6 το πρωί της Πέμπτης έως τις 6 το πρωί της Παρασκευής. Οι αυτοκινητιστές πραγματοποιούν συγκέντρωση με τα οχήματά τους στη συμβολή της Λεωφόρου Αθηνών με την οδό Σπ. Πάτση.

Οι ιδιοκτήτες των ταξί της Αθήνας προχωρούν στην κινητοποίηση προκειμένου να εκφράσουν τη δυσαρέσκεια τους για την τροπολογία του υπουργείου Τουρισμού, η οποία όπως καταγγέλλουν ότι «ξεπουλά το μεταφορικό έργο υπέρ των ΕΙΧ». Στην ανακοίνωσή του ο ΣΑΤΑ υποστηρίζει ότι, η τροπολογία «θέλει να απαγορέψει διά νόμου τον έλεγχο που συνταγματικά έχουν δικαίωμα να ασκούν οι ελεγκτικές αρχές τόσο στους οδηγούς των συγκεκριμένων οχημάτων, όσο και στους μεταφερόμενους επιβάτες».

Οι αυτοκινητιστές σημειώνουν ότι «η κυβέρνηση δείχνει με κάθε τρόπο την διάθεση της να απαλλοτριώσει το επάγγελμά μας στηρίζοντας με κάθε τρόπο τα ολιγοπώλια και τις πολυεθνικές. Είναι στο χέρι μας να της δώσουμε να καταλάβει ότι δεν ανεχόμαστε άλλο τις πρακτικές υπονόμευσης που ακολουθεί απέναντι στην οικογενειακή μας γαλήνη και την επαγγελματική μας αξιοπρέπεια».

Ισίδωρος Ρούσσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα