back to top
27.9 C
Athens
Δευτέρα, 29 Ιουλίου, 2024

27.9 C
Athens
Δευτέρα, 29 Ιουλίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 16:00

Διαβάστε επίσης

Σε αυξημένη επιφυλακή και σήμερα ο κρατικός μηχανισμός για τον κίνδυνο πυρκαγιών, λόγω του κοκτέιλ ξηρασίας ,ισχυρών ανέμων και υψηλών θερμοκρασιών. Σε εξέλιξη δυο πύρινα μέτωπα στη Βόνιτσα και στο Καναλάκι Πάργας. Στα σημεία επιχειρούν ισχυρές επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις. Πυρκαγιά -πριν από λίγο- και στην Μαγούλα στην Ελευσίνα.

Απόψε στις έντεκα, ώρα Ελλάδας η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Τούρκο Πρόεδρο στην Ουάσιγκτον, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ. Ο κ. Μητσοτάκης θα θέσει και το ζήτημα της παραβίασης της συμφωνίας των Πρεσπών από την νέα ηγεσία της Βόρειας Μακεδονίας.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης -με νέα ανάρτησή του στην πλατφόρμα x -καλεί αύριο -από τις πέντε το απόγευμα έως τις οκτώ το βράδυ- στο γραφείο του στην Κουμουνδούρου, όσους πολίτες επιθυμούν να τον συναντήσουν.

Σε θέσεις μάχης οι υποψήφιοι για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

“Το να λες “εγώ θα πάω το ΠΑΣΟΚ 20-25-30%”, καλό ακούγεται αλλά επειδή δεν υπάρχουν μάγοι στην πολιτική, να μας πεις και πως θα γίνει” τόνισε μεταξύ άλλων στο ΜΕΓΚΑ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και εκ νέου υποψήφιος Νίκος Ανδρουλάκης υπογραμμίζοντας ωστόσο, ότι δεν συμβιβάζεται με το 13%.

Ο κ. Ανδρουλάκης μιλώντας σε εκδήλωση της ΓΣΕΒΕΕ, παρουσίασε δέσμη προτάσεων του κόμματος για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, επισημαίνοντας την αναγκαιότητα ενός δίκαιου φορολογικού συστήματος.

«Τώρα είναι η ώρα της μεγάλης υπέρβασης. Το ΠΑΣΟΚ να γίνει η μεγάλη δύναμη των ανατροπών και της νέας Αλλαγής», αναφέρει στην πλατφόρμα Χ- ο Δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος Χάρης Δούκας.

Την ανάγκη το ΠΑΣΟΚ να είναι ανοιχτό στην κοινωνία επισήμανε στο ΚΟΝΤΡΑ ο υποψήφιος για την ηγεσία Παύλος Γερουλάνος. “Ο καυγάς που γίνεται αποπροσανατολίζει την κοινωνία” ανέφερε στο ACTION 24 η Νάντια Γιαννακοπούλου, επίσης υποψήφια.

“Στο χέρι μας να μην απογοητεύσουμε τον κόσμο και να τον φέρουμε στις κάλπες” δήλωσε στον ΣΚΑΙ η υποψήφια για την ηγεσία Μιλένα Αποστολάκη. “Να μην γίνει το ΠΑΣΟΚ μπαλαντέρ οποιασδήποτε κυβέρνησης” επισημαίνει στο ΚΟΝΤΡΑ, ο υποψήφιος Μιχάλης Κατρίνης.

Επτά κακουργήματα και δύο πλημμελήματα περιλαμβάνει κατά περίπτωση το βαρύ κατηγορητήριο που αντιμετωπίζουν οι 14 συλληφθέντες για συμμετοχή στη εγκληματική οργάνωση που εκβίαζε καταστηματάρχες στο κέντρο της Αθήνας. Έξι από τους 14 κατηγορούμενους πήραν και νέα προθεσμία για να απολογηθούν αύριο.

Να διενεργηθεί εσωτερικός έλεγχος στο υπουργείο Πολιτισμού, ώστε να διαπιστωθεί το εύρος των παρανομιών στις οποίες τυχόν εμπλέκονται οι υπάλληλοι που φέρεται να μετείχαν στο κύκλωμα διαφθοράς, ζητούν με ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή, 17 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Έρευνα για την μαφία της Μυκόνου ζητά η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη, με αφορμή την πρόσφατη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου. Η εγκληματική δραστηριότητα φαίνεται ότι επεκτείνεται και σε άλλα νησιά των Κυκλάδων, αλλά και στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο.

Ομόφωνα ένοχοι από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο οι δύο κατηγορούμενοι για την δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου. Σε 6 χρονια φυλάκισης καταδικάστηκε ο μεσίτης και σε 5 χρονια κατ οικον περιορισμό ο κοσμηματοπώλης. Δικαστές και οι ένορκοι αποφάσισαν να τους αναγνωριστούν ελαφρυντικά.

Χωρίς ταξί αύριο η Αθήνα ,από τις έξι το πρωί έως τις έξι το πρωί της Παρασκευής, λόγω απεργίας του ΣΑΤΑ.

Πενήντα χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή στην Κύπρο, ο Σωτήρης Δανέζης παρουσιάζει στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα» του Δήμου Αθηναίων την έκθεση φωτογραφίας και πολυμέσων με τίτλο «Αμμόχωστος 3,5%». Η Μαρία Βασιλοπούλου έχει τις λεπτομέρειες

Με αντίποινα απειλεί τη Βρετανία, μετά τη Γαλλία, το Κρεμλίνο στην περίπτωση που ο Σερ Κιρ Στάρμερ επιτρέψει στην Ουκρανία να χτυπήσει τη Ρωσία με βρετανικά όπλα.

Και ο καιρός: Αίθριος αύριο ο καιρός στην Αττική, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 27 έως 39 βαθμούς Κελσίου 37 βαθμοί στο Γκάζι.

 

 

 

 

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα