back to top
26 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

26 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Wimbledon: Με το βλέμμα στο 8ο ο Νόλε κόντρα στον Ντε Μινόρ

Διαβάστε επίσης

Τα δύο τελευταία ζευγάρια της ημιτελικής φάσης του Wimbledon σε άνδρες και γυναίκες, θα γνωρίζουμε το βράδυ της Τετάρτης.

Το σημερινό πρόγραμμα στο All England Club περιλαμβάνει τους δύο τελευταίους ανδρικούς και γυναικείους προημιτελικούς της κορυφαίας διοργάνωσης, γνωρίζοντας ήδη τα δύο πρώτα ζευγάρια που είναι Αλκαράθ-Μεντβέντεφ και Παολίνι-Βέκιτς.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα αντιμετωπίσει στο δεύτερο ματς του Center Court (περίπου στις 17:30GR) τον Άλεξ ντε Μινόρ, με στόχο την πρόκριση στα στα ημιτελικά του Wimbledon, διατηρώντας τις ελπίδες του για τον 8ο τίτλο του στο Λονδρέζικο Grand Slam και 25ο συνολικά στην θρυλική του καριέρα.

Αυτή θα είναι η 4η φορά που θα συναντηθούν στο tour Τζόκοβιτς και Ντε Μινόρ, με τον Σέρβο να προηγείται 2-1 στις νίκες, έχοντας ηττηθεί φέτος από τον Αυστραλό στο United Cup.

Περίπου την ίδια ώρα στο Court 1, Τέιλορ Φριτς και Λορέντσο Μουζέτι θα παλέψουν για την πρώτη τους συμμετοχή σε ημιτελική φάση Grand Slam, στην 4η επίσης συνάντησή τους στο tour.

Ο Αμερικανός που προέρχεται από τη σπουδαία νίκη στα 5 σετ επί του Αλεξάντερ Ζβέρεφ, βρίσκεται για δεύτερη φορά στα προημιτελικά του Wimbledon μετά το 2022 και βάση εμπειρίας αλλά και game style, είναι το φαβορί για την είσοδο στα ημιτελικά. Ο 26χρονος big server έχει κερδίσει δύο φορές τον Μουζέτι, μια εκ των οποίων στην πορεία του έως τους “8” του Wimbledon 2022.

Οι δύο γυναικείοι προημιτελικοί θα ανοίξουν το πρόγραμμα της 10ης ημέρας όπου στο Center Court (15:30GR) θα έχουμε τη μάχη της πρωταθλήτριας του 2022 στο Λονδίνο, Έλενα Ριμπάκινα κόντρα στη δύο φορές ημιφιναλίστ, Ελίνα Σβιτολίνα.

Στις 15:00GR στο Court 1 θα ξεκινήσει ο προημιτελικός ανάμεσα στη Γέλενα Οσταπένκο και τη Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα, δύο πρώην πρωταθλητών στο Roland Garros.

Center Court (15:30 GR)

[4] Έλενα Ριμπάκινα – [21] Ελίνα Σβιτολίνα
[9] Άλεξ ντε Μινόρ – [2] Νόβακ Τζόκοβιτς

Court No1 (15:00 GR)

[13] Γέλενα Οσταπένκο – [31] Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα
[25] Λορέντσο Μουζέτι – [13] Τέιλορ Φριτς

πηγή tennis24

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα