back to top
26.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Ιουλίου, 2024

26.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Ιουλίου, 2024

Ζαχαριάδης: Να είμαστε ενωμένοι απέναντι σε συμπεριφορές που δυσφημούν τον δημόσιο βίο

Διαβάστε επίσης

Εντατικότερους ελέγχους για την αντιμετώπιση της διαφθοράς ζήτησε ο Κώστας Ζαχαριάδης μιλώντας νωρίτερα στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

«Προφανώς όταν πιάνεται ένας γιατρός με φακελάκι δεν είναι όλοι οι γιατροί με φακελάκι. Προφανώς όταν ένας δικηγόρος δεν κόβει απόδειξη δεν σημαίνει ότι όλοι οι δικηγόροι δεν κόβουν απόδειξη και προφανώς δεν μπορεί να λειτουργήσει ο δήμος της Αθήνας και κάθε δήμος και κάθε υπηρεσία της αυτοδιοικήσης ή της κεντρικής διοίκησης εάν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ της διοίκησης και των πολιτών» υπογράμμισε ο επικεφαλής της Ανοιχτής Πόλης.

«Δεν ξέρω αν αυτό το φαινόμενο διαφθοράς είναι το τελευταίο ή αν υπάρχουν κι άλλα ενεργά. Μέχρι προχθές δεν γνωρίζαμε για ύπαρξη αυτού. Άρα νομίζω ότι χρειάζεται η εντατικοποίηση της προσπάθειας και η εντατικοποίηση των ελέγχων. Όλοι μαζί στο Δημοτικό Συμβούλιο πρέπει να είμαστε ενωμένοι σε τέτοιες συμπεριφορές που δυσφημούν το δημόσιο βίο και τις δημόσιες παροχές και δημιουργούν ένα ερεβώδες περιβάλλον για όλους μας», σημείωσε ο Κώστας Ζαχαριάδης.

Μάγδα Μπουλούκου 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα