back to top
25.9 C
Athens
Πέμπτη, 1 Αυγούστου, 2024

25.9 C
Athens
Πέμπτη, 1 Αυγούστου, 2024

Προειδοποίηση ΕΟΦ για σκεύασμα για τη στυτική δυσλειτουργία

Διαβάστε επίσης

Την προσοχή των καταναλωτών εφιστά ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων για επικίνδυνο σκεύασμα που πωλείται μέσω του διαδικτύου για τη στυτική δυσλειτουργία.

Ο ΕΟΦ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία προειδοποιεί – κατόπιν ενημέρωσης των Γερμανικών Αρχών – τους καταναλωτές να μην αγοράζουν ή να κάνουν χρήση του προϊόντος BULLS EPIMEDYUMLU GINSENGLI.

Το συγκεκριμένο προϊόν προωθείται με τη μορφή τρόφιμου (μαρμελάδα ή πάστα) για την ενίσχυση της ανδρικής σεξουαλικής δραστηριότητας και δεν αποκλείεται η διάθεσή τους και στη χώρα μας μέσω διαδικτύου. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν, το παραπάνω προϊόν περιέχει τη φαρμακευτική ουσία σιλδεναφίλη (sildenafil), χωρίς αυτή να δηλώνεται στνη επισήμανσή του.

Συνεπώς, κατά τη χρήση του ανωτέρω μη εγκεκριμένου προϊόντος, ελλοχεύει σοβαρός κίνδυνος για την υγεία του χρήστη. Οι καταναλωτές καλούνται σε επαγρύπνηση, ώστε, σε περίπτωση που περιέλθει στην κατοχή τους το συγκεκριμένο προϊόν, να μην το χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ.

Νίνα Κομνηνού

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα