back to top
29.4 C
Athens
Τετάρτη, 31 Ιουλίου, 2024

29.4 C
Athens
Τετάρτη, 31 Ιουλίου, 2024

Wimbledon: Βγαίνει το ζευγάρι του τελικού στις γυναίκες

Διαβάστε επίσης

Οι δύο γυναικείοι ημιτελικοί του Wimbledon διεξάγονται την Πέμπτη στο All England Club και αργά το απόγευμα θα γνωρίζουμε το ζευγάρι που θα διεκδικήσει το Σάββατο τον τίτλο του 3ου Grand Slam της σεζόν.

Η πρώην πρωταθλήτρια της διοργάνωσης το 2022, Έλενα Ριμπάκινα θα αντιμετωπίσει στο δεύτερο ημιτελικό της ημέρας την πρωταθλήτρια του Roland Garros 2021, Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα.

Στον πρώτο ημιτελικό (15:30GR), θα αναμετρηθούν τα δύο μεγάλα αουτσάιντερ για τον τίτλο στο Λονδίνο, Τζασμίν Παολίνι και Ντόνα Βέκιτς.

Η Παολίνι που πριν την έναρξη της φετινής χορτάρινης περιόδου δεν είχε κερδίσει ματς στο γρασίδι, είναι πλέον η πρώτη Ιταλίδα που καταφέρνει να φτάσει στα ημιτελικά του Wimbledon, συνεχίζοντας την ονειρεμένη κούρσα της στα Grand Slam, μετά τη συμμετοχή στον τελικό του Γαλλικού Όπεν πριν ένα μήνα αλλά και τον 4ο γύρο στη Μελβούρνη στις αρχές της χρονιάς.

Αμέσως μετά στο Center Court θα μπουν οι Ελίνα Ριμπάκινα και Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα στο μεγάλο ντέρμπι των δύο πρώην Grand Slammer.

H Ριμπάκινα, Νο4 του ταμπλό, έχει παραχωρήσει μόλις 9 games στα τρία τελευταία της παιχνίδια στο τουρνουά κόντρα σε Βοζνιάκι, Καλίνσκαγια και Σβιτολίνα, παίζοντας εκπληκτικό τένις στο γρασίδι του All England Club.

Ωστόσο, η 25χρονη Καζάκα δεν έχει κερδίσει ποτέ την Κρεϊτσίκοβα, έχοντας δύο ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις με την 28χρονη Τσέχα, το 2021 στη Μελβούρνη και το 2022 στην Οστράβα.

πηγή tennis24

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα