back to top
35.2 C
Athens
Σάββατο, 3 Αυγούστου, 2024

35.2 C
Athens
Σάββατο, 3 Αυγούστου, 2024

Χάρης Δούκας από Καλαμάτα: Θα κάνουμε τίμιο αγώνα, ζητάμε καθαρή διαδρομή με ισονομία

Διαβάστε επίσης

Μήνυμα από την Καλαμάτα ότι σήμανε η ώρα για «αναγέννηση της δημοκρατικής παράταξης» έστειλε ο Χάρης Δούκας.

Μιλώντας μπροστά σε στελέχη και φίλους του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος πρόεδρος στις εσωκομματικές εκλογές του Οκτωβρίου είπε: «Έχω ξαναέρθει στην Καλαμάτα και είχαμε κάνει μία πολύ ωραία εκδήλωση στην πλατεία θυμάμαι. Θα κάνουμε έναν αγώνα τίμιο, καθαρό, πολιτικό. Ζητάμε μία καθαρή διαδρομή με ισονομία, όλοι οι υποψήφιοι. Έχω στείλει και επιστολή. Πρότεινα και κώδικα δεοντολογίας. Είχαμε πολλές φορές προβλήματα από δηλητήρια».

Ο Χάρης Δούκας επισήμανε ότι οι εσωκομματικές εκλογές πρέπει να γίνουν με αμιγώς πολιτικούς όρους. «Να συγκρουστούμε πολιτικά για να αναγεννηθούμε. Μόνο έτσι θα αναγεννηθούμε συντρόφισσες και σύντροφοι. Μου λένε κάποιοι να μη λέμε τίποτα. Ενότητα, να συζητήσουμε λέει ενωτικά. Το πρόβλημα συντρόφισσες και σύντροφοι δεν είναι να συζητήσουμε ενωτικά αλλά για να πάμε πού; Εδώ θέλουμε την κατεύθυνση. Η κατεύθυνση είναι η δημοκρατική ανατροπή. Θέλουμε εκδημοκρατισμό στην υγεία, στην παιδεία, στην ενέργεια, στους εργαζομένους, στα νέα παιδιά».

Κλείνοντας επισήμανε ότι η δημοκρατική παράταξη «δεν μπορεί να περιμένει άλλο» καθώς «είναι πολλά τα χρόνια που συζητάμε για να την αναγεννήσουμε».

«Στο τέλος θα γίνει όπως στη Γαλλία, όπου συζήτηση στη συζήτηση θα έχουμε και ακροδεξιό κόμμα και άλλο δεξιό κόμμα. Μεταξύ μας, στις ενώσεις που κάποιοι φαντασιώνονται, δεν θα αθροίζουμε ποσοστά σοβαρά. Πρέπει άμεσα τώρα να πάρουμε την τύχη της παράταξης στα χέρια μας. Το ξέρω ότι έχετε δώσει μεγάλους αγώνες. Μπορείτε να το καταφέρετε, μπορούμε να το καταφέρουμε. Στις 6 του Οκτώβρη θέλουμε μαζική συμμετοχή. Θα τα καταφέρουμε, θα το καταφέρετε. Μπορούμε να το καταφέρουμε και έτσι μόνο θα νικήσουμε».

Γιώργος Μανουσακάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα