back to top
28.5 C
Athens
Τρίτη, 6 Αυγούστου, 2024

28.5 C
Athens
Τρίτη, 6 Αυγούστου, 2024

Παναθηναϊκός: Συνεχίζει για δεύτερο χρόνο ο Μπαλτσερόφσκι

Διαβάστε επίσης

Ενώπιον της δεύτερης σεζόν του στον Παναθηναϊκό, παρά το γεγονός ότι η πλευρά του παίκτη είχε έρθει σε συμφωνία με την Ουνικάχα Μάλαγα, είναι ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι.

Η «πράσινη» ΚΑΕ δεν έκανε χρήση του opt-out που υπήρχε στο συμβόλαιο του Πολωνού σέντερ (μπορούσε να τον αφήσει ελεύθερο μέχρι τις 12/7), με τον τεχνικό των πρωταθλητών Ευρώπης, Εργκίν Αταμάν, να τον κρατάει στο δυναμικό της ομάδας για δεύτερο χρόνο.

Η παραμονή του Μπαλτσερόφσκι, πάντως, δεν επηρεάζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού και ο Πολωνός θα πάρει μέρος κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο στην περίπτωση του παίκτη, καθώς από την προσαρμογή του θα παρθούν αποφάσεις σχετικά με το μέλλον του.

Στο μεταξύ, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και η ASB ήρθαν σήμερα (12/7) σε συμφωνία για την αγορά του κορυφαίου glass floor της γερμανικής εταιρίας, το οποίο κοστολογείται στα 3,2 εκατομμύρια ευρώ και αναμένεται να έχει εγκατασταθεί στο ανακαινισμένο ΟΑΚΑ μέχρι τις αρχές Οκτώβριου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα