back to top
29.6 C
Athens
Δευτέρα, 12 Αυγούστου, 2024

29.6 C
Athens
Δευτέρα, 12 Αυγούστου, 2024

Παναθηναϊκός- ΑΕΚ Λάρνακας 3-1: Καλά σημάδια

Διαβάστε επίσης

Ο Παναθηναϊκός βελτίωσε την αγωνιστική του εικόνα καθώς επικράτησε με σκορ 3-1 της ΑΕΚ Λάρνακας σε φιλικό αγώνα στη Λεωφόρο. Καλή εμφάνιση από Μπακασέτα, Αράο, Τζούριτσις

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με σκορ 3-1 της ΑΕΚ Λάρνακας σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στη Λεωφόρο και έδειξε αρκετά σημάδια βελτίωσης στην εικόνα του.

Ειδικά στο πρώτο μέρος οι «πράσινοι» είχαν καλές συνεργασίες, αλληλοκάλυψη στην άμυνα και στον άξονα λειτούργησαν καλύτερα με τους Αράο, Μπακασέτα.

Το πρώτο μέρος ήταν αρκετά καλό για τον Παναθηναϊκό, που είχε τους Τζούριτσιτς, Μπακασέτα, Αράο σε καλή βραδιά και κατάφερνε να διατηρεί τον έλεγχο του αγώνα.
Ντεμπούτο ανεπίσημα έκανε και ο Μαξίμοβιτς που ήταν εμφανώς έξω από τα νερά του.

Μάλιστα από το 9’ οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ με ένα ωραίο, δυνατό σουτ του Τάσου Μπακασέτα έξω από την περιοχή, ενώ στο 21’ οι Κύπριοι είχαν μια καλή στιγμή.

Συγκεκριμένα ο Καμπρέρα έκανε το σουτ και ο Φακούντο Σάντσες με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα χέρια του Λοντίγκιν, που απέκρουσε.

Στο 51’ ο Μπακασέτας βρήκε χώρο κι έπιασε ένα ακόμη δυνατό σουτ από τα όρια της περιοχής της ΑΕΚ Λάρνακας και νίκησε αυτή τη φορά τον Τούμπα για το 2-0.

Δύο λεπτά αργότερα νέα ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό με τον Μαντσίνι να παίρνει την μπάλα στα πλάγια, να κάνει το γύρισμα, αλλά ο επερχόμενος Τζούριτσιτς δεν έπιασε καλά το πλασέ κι έστειλε την μπάλα αρκετά άουτ.

Στο 64’ ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς πέρασε στο παιχνίδι για πρώτη φορά αντικαθιστώντας τον Σένκεφελντ με τον Αράο να πηγαίνει στα στόπερ.

Εκτός επίσης έμειναν Βιλένα, Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Mαντσίνι. Μέσα οι Λημνιός, Ντραγκόφσκι, Μλαντένοβιτς και Ζέκα.

Στο 66′ καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό με τον Μλαντένοβιτς να κάνει τη σέντρα από αριστερά, ο Μαξίμοβιτς έκανε την κίνηση, αλλά ούτε αυτός, ούτε και ο Τζούριτσιτς κατάφεραν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα, απομάκρυνε η άμυνα της ΑΕΚ Λάρνακας.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τις αλλαγές που έγιναν και από τους δύο προπονητές με τον Παναθηναϊκό πάντως να χάνει κάποιες ευκαιρίες με τους Γερεμέγεφ και Λημνιό.

Στο 82′ σουτ του Μπρούνο Γκάμα που έπεσε και μπλόκαρε ο Ντραγκόφσκι.

Τρία λεπτά αργότερα η ΑΕΚ Λάρνακας μείωσε σε 2-1, καθώς ο Σάντος βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ντραγκόφσκι, πλάσαρε, ο Πολωνός κίπερ απέκρουσε αλλά η μπάλα βρήκε στον Μλαντένοβιτς και κατέληξε στα δίχτυα.

Με τη σέντρα όμως ο Παναθηναϊκός απάντησε, καθώς ο Λημνιός, πέρασε κάθετα στον Βαγιαννίδη που έκανε την κίνηση στον κενό χώρο και μπήκε περιοχή και με πλασέ έκανε το 3-1.

Επόμενο φιλικό για τους «πράσινους» απέναντι στην Μακάμπι Νετάνια την Πέμπτη (18/7).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λοντίγκιν (65′ Ντραγκόβσκι), Βαγιαννίδης (75′ Κάτρης), Σένκεφελντ (64′ Μαξίμοβιτς), Γεντβάι, Κώτσιρας (65′ Μλαντένοβιτς), Αράο, Βιλένα (64′ Λημνιός), Μπακασέτας (75′ Αϊτόρ), Μαντσίνι (65′ Ζέκα), Τζούριτσιτς, Γερεμέγεφ

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Αλομέροβιτς (46′ Τούμπας), Καμπρέρα (55′ Σουάρες), Λέδες, Σολ, Ντίμερς, Φαράζ (67′ Σάντος), Γκαρσία (46′ Εκπολό), Μιλίτσεβιτς, Ενρίκες, Σάντσεθ, Γκιούρσκο (56′ Γκάμα)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα