back to top
36.7 C
Athens
Τετάρτη, 14 Αυγούστου, 2024

36.7 C
Athens
Τετάρτη, 14 Αυγούστου, 2024

Επίθεση Μαρινάκη στον ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση Novartis

Διαβάστε επίσης

Σκληρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε εκ νέου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση Novartis, την οποία χαρακτήρισε «πρωτοφανή σκευωρία».

«Όλο αυτό φαίνεται ότι τελικά ήταν μία πρωτοφανής- για τα ελληνικά και όχι μόνο δεδομένα- σκευωρία που πίσω από αυτήν φαίνεται ότι δόθηκαν και πάρα πολλά λεφτά, τα ποσά ζαλίζουν», τόνισε ο κ. Μαρινάκης, ο οποίος υποστήριξε, με αφορμή τις αντιδράσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ότι «χθες έπεσαν και οι τελευταίες, έστω για τα μάτια του κόσμου, μάσκες ότι δήθεν ο ΣΥΡΙΖΑ του κ. Κασσελάκη είναι κάτι διαφορετικό από τον ΣΥΡΙΖΑ του κ. Τσίπρα».

«Έβαλε πλάτη ο τωρινός ΣΥΡΙΖΑ στον προηγούμενο ΣΥΡΙΖΑ. Ένα πράγμα είναι και στην ρητορική τους και στα “λεφτόδεντρα” και στη στήριξη για τις μαύρες ημέρες της σκευωρίας της Novartis», πρόσθεσε.

Ο κ. Μαρινάκης ζήτησε μάλιστα και από τους υποψηφίους για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ να πάρουν θέση για το εάν στην «προοδευτική συμμαχία» για την οποία γίνεται λόγος «περιλαμβάνεται και ο ΣΥΡΙΖΑ της Novartis».

«Επειδή ακούμε, σε έναν ευρύτερο διάλογο για το που θα πάει η κεντροαριστερά- που δεν μας πέφτει κανένας λόγος που θα πάει η κεντροαριστερά, αυτό θα το αποφασίσουν οι ίδιοι- μιλάνε για μία ευρύτερη συμμαχία δυνάμεων, αυτή την περιβόητη προοδευτική συμμαχία. Και αναρωτιέμαι, απευθυνόμενος στους εν δυνάμει ηγέτες των κομμάτων της κεντροαριστεράς και κυρίως στο ΠΑΣΟΚ, εάν σε αυτή την ευρύτερη συμμαχία συμπεριλαμβάνεται και ο ΣΥΡΙΖΑ της Novartis, που είναι ένας, δεν υπάρχουν δύο, ένας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ της Novartis», ανέφερε ο κ. Μαρινάκης. «Και έχει πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να απαντήσουν στην διάρκεια αυτού του προεκλογικού διαλόγου οι επίδοξοι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ εάν τελικά αποτελεί για τους ίδιους “κόκκινη γραμμή” αυτή η συμπεριφορά και η υπεράσπιση αυτής της συμπεριφοράς για την σκευωρία της Novartis ή όχι».

Απόστολος Χονδρόπουλος  

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα