back to top
32.3 C
Athens
Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024

32.3 C
Athens
Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024

Στην Αθήνα ο Φρ. Μπελέρης: Θα υπερασπιστώ τα δικαιώματα της πατρίδας μας

Διαβάστε επίσης

Στην Αθήνα έφτασε λίγο μετά τις 12:30 ο ευρωβουλευτής ΝΔ  Φρ. Μπελέρης. Ο κ. Μπελέρης αφίχθη στον Διεθνή Αερολιμένα Ελευθέριος Βενιζέλος και μεταβαίνει στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στο αεροδρόμιο τον υποδέχτηκαν μεταξύ άλλων ο πρώην υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο βουλευτής ΝΔ Άγγελος Συρίγος. Ο κ. Μπελέρης συνοδευόταν από την σύζυγό του.

Σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους τόνισε: «Είμαι χαρούμενος και συγκινημένος που αγκαλιάζω ξανά τους δικούς μου ανθρώπους. Είμαι περήφανος που πάω να αναλάβω τα καθήκοντα μου ως ευρωβουλευτής, να παλέψω να υπερασπιστώ το δικαίωμα της πατρίδας μας και των Ελλήνων όπου κι αν κατοικούν. Θέλω να ευχαριστήσω τον Έλληνα πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη, για την επιλογή του. Απέδειξε ότι είναι ο ηγέτης όλου του ελληνισμού και προστατεύει τους Έλληνες όπου κι αν βρίσκονται. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους στενούς του συνεργάτες που βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή δίπλα μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που από την πρώτη στιγμή είναι δίπλα μου σε αυτήν την άδικη σκευωρία. Η περιπέτεια μου φτάνει προς το τέλος. Ο αγώνας για δημοκρατία, κράτος δικαίου και ελευθερίες πολιτών συνεχίζεται».

Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, υπογράμμισε ότι «είμαι αθώος, το λένε πια και οι Αλβανοί» και ότι του δίνει «δύναμη και κουράγιο η στήριξη της οικογένειας μου, των φίλων και μπορεί να έλεγα και η πλειοψηφία των Ελλήνων».

Επίσης έστειλε μήνυμα στους Χειμαρριώτες «ότι δεν είναι μόνοι, έχουν τη μητέρα Ελλάδα να τους προστατεύει, τα αιτήματα τους είναι δίκαια αργά ή γρήγορα θα δικαιωθούν».

Τέλος, τόνισε «δεν πρέπει να επιτρέπει η ΕΕ να μη γίνεται σεβαστή η βούληση και η θέληση των λαών όπου κι αν βρίσκονται γενικώς στην Ευρώπη».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα