back to top
36.2 C
Athens
Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

36.2 C
Athens
Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Ο Σαουθγκέιτ αποχώρησε από την εθνική Αγγλίας

Διαβάστε επίσης

Η Αγγλία δεν μπόρεσε να κατακτήσει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, καθώς ηττήθηκε από την Ισπανία με 2-1 στον τελικό του EURO στο Βερολίνο. Τα «λιοντάρια» δεν μπόρεσαν ξανά να κατακτήσουν έναν μεγάλο τίτλο και ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ανακοίνωσε σήμερα πως αποχωρεί από τον πάγκο της εθνικής ομάδας.

Η ομοσπονδία της χώρας επιβεβαίωσε την αποχώρηση του Αγγλου κόουτς μετά από οκτώ χρόνια στον πάγκο της εθνικής, την οποία οδήγησε σε δύο τελικούς EURO και στα ημιτελικά του Μουντιάλ το 2018.

«Ως υπερήφανος Αγγλος ήταν η μεγαλύτερη τιμή της ζωής μου η θέση στον πάγκο της εθνικής Αγγλίας. Αυτός ο ρόλος σήμαινε τα πάντα για εμένα και έκανα τα πάντα για ν’ ανταποκριθώ στις τεράστιες απαιτήσεις. Ηρθε όμως η ώρα της αλλαγής, τόσο για εμένα, όσο και για την εθνική ομάδα.

Ο τελικός του Βερολίνου ήταν ο τελευταίος μου αγώνας στον πάγκο της εθνικής. Εκανε ότι μπορούσα για να βοηθήσω στην εξέλιξη του αγγλικού ποδοσφαίρου. Είχα την τιμή να είμαι στον πάγκο σε 102 αγώνες και σε όλους αυτούς ήμουν υπερήφανος που είχα στο στήθος μου τα τρία λιοντάρια. Ευχαριστώ όλους για τη στήριξη τους», ανέφερε στη δήλωση του ο Σάουθγκεϊτ.

πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα