back to top
35.9 C
Athens
Παρασκευή, 16 Αυγούστου, 2024

35.9 C
Athens
Παρασκευή, 16 Αυγούστου, 2024

Φάμελλος: Δεν είναι ουρανοκατέβατα τα κέρδη

Διαβάστε επίσης

«Πέντε χρόνια τα λεφτόδεντρα για τα οποία κατηγορούσατε τον ΣΥΡΙΖΑ ανθίζουν με δικές σας επιλογές που πηγαίνουν στις μεγάλες επιχειρήσεις» υποστήριξε ο Σωκράτης Φάμελλος μιλώντας στη Βουλή αναφερόμενος στην τροπολογία για την φορολόγηση των υπερκερδών στα διυλιστήρια.

«Έρχεστε συρόμενοι από το πολιτικό κόστος των ευρωεκλογών να κάνετε ο,τι σας λέγαμε εδώ και μήνες» είπε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για απόφαση της κυβέρνησης που ήρθε μετά την πίεση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Κάλλιο αργά παρά ποτέ» είπε ο κ. Φαμελλος, κατηγορώντας την κυβέρνηση οτι συγκάλυψε τα υπερκερδή τόσο στον τομέα των διυλιστηρίων όσο και στην ενέργεια και στο ρεύμα.

«Δεν είναι ουρανοκατέβατα τα κέρδη» σχολίασε για την αναφορά του πρωθυπουργού στην αύξηση των τιμών στην χονδρική ρεύματος, τονίζοντας οτι δεν υπήρξε καμία επάρκεια της πολιτείας να θωρακίσει το σύστημα ρεύματος. Κατηγόρησε δε την κυβέρνηση που δεν θα προχωρήσει σε επιδοτήσεις στις επιχειρήσεις που καλούνται και πάλι να πληρώσουν το μάρμαρο και κατέθεσε τροπολογία από την ΚΟ του κόμματος που επιβάλλει φορολόγηση χωρίς χατίρια, όπως είπε, στις εταιρείες πετρελαιοειδών αλλά και οριοθέτησής του συντελεστή ανώτατου κέρδους στην χονδρεμπορική αγορά του ρεύματος.

Νewsroom Aθήνα 9.84

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα