back to top
34.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024

34.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024

Η FA θέλει τον Γκουαρντιόλα στον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας

Διαβάστε επίσης

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ υπέβαλε την παραίτησή του από την εθνική Αγγλίας, μετά την απώλεια του δεύτερου σερί Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, στον τελικό από την Ισπανία, επί γερμανικού εδάφους.

Αυτό σημαίνει πως η FA, η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, ψάχνει τον επόμενο που θα αναλάβει αυτόν τον… ιδιαίτερο πάγκο των «τριών λιονταριών». Όπως είναι λογικό, αναζητείται ένα μεγάλο όνομα, με την «Independent» μάλιστα να αποκαλύπτει μία είδηση που θα αποτελούσε ηχηρή «βόμβα» αν επιβεβαιωνόταν!

Συγκεκριμένα, η βρετανική εφημερίδα αναφέρει πως η FA επιθυμεί να κάνει το απόλυτο… κόλπο γκρόσο, προσλαμβάνοντας για τον πάγκο της Αγγλίας τον Πεπ Γκουαρδιόλα! Μάλιστα, είναι διατεθειμένη να κάνει υπομονή μέχρι το 2025, όταν και λήγει το συμβόλαιό του με τη Καταλανού με τη Σίτι, πηγαίνοντας μέχρι τότε με έναν υπηρεσιακό.

Το σενάριο αυτό είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί, καθώς δεν είναι δεδομένο ότι ο Γκουαρδιόλα θα αφήσει τη Σίτι με τη λήξη του συμβολαίου του, ούτε ότι θα αποφασίσει να αναλάβει για πρώτη φορά στην καριέρα του εθνική ομάδα.

Ωστόσο, στην αγγλική ομοσπονδία είναι πρόθυμοι να τον περιμένουν σε περίπτωση που αυτός εκφράσει μία τέτοια φιλοδοξία, καθώς ενδεχόμενη πρόσληψή του θα άλλαζε τελείως τα δεδομένα για την εθνική ομάδα της Αγγλίας.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα