back to top
34.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024

34.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024

Ναδάλ: “Ο κόσμος μου δίνει κίνητρο να συνεχίσω”

Διαβάστε επίσης

Ιδιαίτερα χαρούμενος για τη νικηφόρα επιστροφή του στο tour, εμφανίστηκε ο Ράφαελ Ναδάλ μετά την ελεγχόμενη νίκη με 6-3, 6-4 επί του Λίο Μποργκ για τον 1ο γύρο του Nordea Open στο Μπάσταντ.

Ο 38χρονος Ισπανός, αγωνίζεται στο πρώτο του τουρνουά μετά τον πρόωρο αποκλεισμό στον 1ο γύρο του Roland Garros, συνεχίζοντας την προετοιμασία του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι (27/07).

Το Νο261 της παγκόσμιας κατάταξης, χρειάστηκε από ένα break σε κάθε σετ για να λυγίσει την αντίσταση του γιου του Μπιορν Μποργκ, κλείνοντας το πολύ πιο απαιτητικό ραντεβού με τον Κάμερον Νόρι στη φάση των “16” την Πέμπτη.

“Ήταν μεγάλη τιμή να παίξω με τον γιο ενός από τους σπουδαιότερους Θρύλους στην ιστορία του αθλήματός μας. Πιστεύω έπαιξε πολύ καλά και έχει λαμπρό μέλλον μπροστά του. Του εύχομαι τα καλύτερα” είπε για τον 21χρονο Σουηδό ο Ναδάλ.

Από τη μέρα που πάτησε το πόδι του στο Μπάσταντ, ο Ράφα έχει γίνει δεκτός με τεράστιο ενθουσιασμό από τους Σουηδούς φιλάθλους οι οποίοι είχαν να τον δουν στο Μπάσταντ από το 2005!

Σε κάθε του προπόνηση, σε κάθε του βήμα στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του Bastad Tennis Stadium, ο Ναδάλ είναι περιτριγυρισμένος από κόσμο και δεν σταματά να μοιράζει αυτόγραφα και φωτογραφίες.

Το γήπεδο γέμισε ασφυκτικά, τόσο στην πρεμιέρα του τη Δευτέρα στο διπλό, όσο και στο μονό με τον Μποργκ την Τρίτη.

“Σημαίνει πολλά για μένα να παίζω σε ένα ασφυκτικά γεμάτο γήπεδο. Η αγάπη του κόσμου μου δίνει κίνητρο να συνεχίσω να προπονούμαι καθημερινά. Στις πιο δύσκολες στιγμές μου, είχα την αμέριστη συμπαράσταση της ομάδας μου, όμως και οι φίλαθλοι έχουν μεγάλο αντίκτυπο σε αυτό. Μου δίνουν απίστευτη ενέργεια” είπε χαρακτηριστικά ο Ναδάλ.

Ο Ράφα θα επιστρέψει την Τετάρτη για το δεύτερο παιχνίδι του στο διπλό μαζί με τον Κάσπερ Ρουντ, αντιμετωπίζοντας τους Σάφιουλιν/Αριμπάζ.

πηγή tennis24

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα