38 C
Athens
Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

38 C
Athens
Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 16:00

Διαβάστε επίσης

Σε εξέλιξη οι πυρκαγιές στην περιοχή Ποίσσες στην Τζιά, όπου ήχησε το 112 για εκκένωση δυο περιοχών, στη Σίτνα της Δράμας, κοντά στο όρος Φαλακρό και στο Τρίλοφο Θεσσαλονίκης.

Με διάσπαρτες εστίες η φωτιά στο Σοφικό Κορινθίας. Στο σημείο παραμένουν πυροσβέστες για πιθανή αναζωπύρωση. Σε πορτοκαλί συναγερμό και σήμερα η μισή χώρα, για κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς.

Επιμένει ο καύσωνας έως και την Κυριακή, σήμερα η πιο ζεστή ημέρα. Κλειστοί έως τις 5 το απόγευμα όλοι οι αρχαιολογικοί χώροι της Αθήνας. Ανοιχτές καθημερινά 9 το πρωί με 9 το βράδυ και οι επτά κλιματιζόμενες αίθουσες στις Λέσχες Φιλίας του Δήμου Αθηναίων.
Αναλυτικά στον ιστότοπο του σταθμού μας athina984 .gr

Υπαινιγμούς ότι η αποχώρηση του Γιάννη Δραγασάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ συνδέεται με τη στάση του Στέφανου Κασσελάκη στην υπόθεση της Attica bank αφήνει -σε ανακοίνωση της- η Κουμουνδούρου.

“Δεν θα ήθελα, από δική μου αδράνεια, να βρεθώ εγκλωβισμένος σε ένα κόμμα το οποίο δεν θα έχει πλέον καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ που υπηρέτησα αναφέρει στην επιστολή αποχώρησης του, το ιστορικό στέλεχος , αφήνοντας αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη

Η 65χρονη Γερμανίδα πολιτικός και υποψήφια του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν θα παραμείνει για τα επόμενα πέντε χρόνια Πρόεδρος της Κομισιόν .

Το 0,44% των παραρτημάτων των επιχειρήσεων της χώρας υπέβαλε αίτηση για την έκτακτη βάρδια εξαήμερης εργασίας το πρώτο 15ήμερο του Ιουλίου, σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Εργασίας. Τις προϋποθέσεις του νόμου πληρούσε το 17,4% των αιτήσεων.

«”Γίναμε ρεζίλι διεθνώς”, λέει ο κύριος Κασσελάκης, με την “εξαήμερη εργασία”. “Όταν είσαι αρχηγός της αντιπολίτευσης σε μια χώρα, έχεις δύο επιλογές. Η μία είναι να διαβάζεις τα στοιχεία,και να κάνεις μια σκληρή αντιπολίτευση, τεκμηριωμένη και η άλλη να κάνεις
συρραφή διάφορων βίντεο και να ανακυκλώνεις το ψέμα,όπως ο κ. Κασσελάκης .Εμείς, συνειδητά, θα σας λέμε την αλήθεια», αναφέρει σε βίντεο του Tik Tok ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

Για κατάργηση του νόμου για την εξαήμερη εργασία δεσμεύτηκε νωρίτερα με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Στέφανος Κασσελάκης , κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι με τις αποφάσεις της εκθέτει τη χώρα διεθνώς.

Εν τω μεταξύ, πρωταθλητές στις ώρες εργασίες πριν ακόμη εφαρμοστεί η εξαήμερη απασχόληση είναι οι εργαζόμενοι στη χώρα μας, σύμφωνα με την επίσημη έκθεση του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Ακριβότερα κατά 10% ,σε σχέση με τον μέσο όρο των τιμών στην Ευρωζώνη, διατίθενται σύμφωνα με αποκαλυπτική μελέτη της Τράπεζας της Ελλάδος ,τα τυποποιημένα προιόντα στα “Σούπερ Μάρκετ” της χώρας μας.

Ένοχος για ασέλγεια και αθώος για βιασμό 12χρονης στο Εφετείο, ο προπονητής ιστιοπλοΐας. Με την απόφαση του Εφετείου για τον 40χρονο προπονητή ιστιοπλοΐας έπεσε η αυλαία της πρώτης δίκης για το ελληνικό metoo.

Στην πλατεία Συντάγματος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley. Για θεσμό για την πόλη έκανε λόγο στον Αθήνα 9,84 ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας κατά την επίσημη παρουσίαση της διοργάνωσης athens finals 2024, και κάλεσε τους νέους να μεταβούν στο κέντρο και να παίξουν βόλεϊ στην παραλία του Συντάγματος. Αύριο θα κάνει στάση στην πλατεία Συντάγματος και το βανάκι του ΑΘΗΝΑ 9.84 και θα μεταδίδει ζωντανά, από τις τρείς μετά το μεσημέρι έως τις επτά το απόγευμα.

Η ενέργεια ενός 24χρονου άνδρα ο οποίος παρέσυρε με το αυτοκίνητό του χθες βράδυ θαμώνες εστιατορίου στο Παρίσι, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας άνθρωπος και άλλοι έξι να τραυματιστούν, «μπορεί να ήταν εσκεμμένη» όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του, ανέφερε σήμερα η εισαγγελία. Η έρευνα επαναπροσδιορίστηκε ως δολοφονία και απόπειρα δολοφονίας και ανατέθηκε στην ομάδα δίωξης εγκλημάτων.

Τελευταία φιλικά για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό πριν από τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις… Περισσότερα θα μας πει ο Απόστολος Βαξεβανέλλης…

Και ο καιρός: Καμίνι η χώρα και αύριο. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 28 έως 39 βαθμούς Κελσίου. 38 βαθμοί αυτή την ώρα στο Γκάζι.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα