back to top
34.1 C
Athens
Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

34.1 C
Athens
Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

Μπαρτσελόνα: Ο Ντέκο συναντήθηκε με τον ατζέντη του Νίκο Γουίλιαμς στη Σαραγόσα

Διαβάστε επίσης

Η Μπαρτσελόνα, με τη σύμφωνη γνώμη του νέου προπονητή της Χάνσι Φλικ, έχει έναν μεγάλο στόχο σ’ αυτό το καλοκαιρινό, μεταγραφικό «παζάρι»: Να κάνει δικό της τον Νίκο Γουίλιαμς της Αθλέτικ Μπιλμπάο, ο οποίος έλαμψε στο πρόσφατο EURO 2024 όπου στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με την Ισπανία, σημειώνοντας το πρώτο τέρμα του τελικού με την Αγγλία.

Για τον 22χρονο «εκρηκτικό» εξτρέμ της Αθλέτικ έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον τόσο η Τσέλσι, όσο και η Άρσεναλ, όμως ο ίδιος δείχνει να προτιμάει την «Μπάρτσα» λόγω και της τρομερής σχέσης που έχει με τον Λαμίν Γιαμάλ, αλλά και τους υπόλοιπους νεαρούς παίκτες των «μπλαουγκράνα».

Και πλέον το ζητούμενο δεν είναι μόνο, ποια ομάδα θα καταβάλει τα 58 εκατ. ευρώ της ρήτρας που έχει στο συμβόλαιό του, αλλά -κυρίως- το ποιος σύλλογος θα τον πείσει με το πρότζεκτ του. Απ’ την πλευρά του ο αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Ντέκο, γνωρίζοντας πως ο Γουίλιαμς έχει προτίμηση προς τους Καταλανούς, πέρασε στο επόμενο (καθοριστικό) βήμα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα καταλανικά ΜΜΕ συναντήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (17/7) με τον ατζέντη του Γουίλιαμς, Φέλιξ Τάιντα στη Σαραγόσα και συνέφαγαν στο ξενοδοχείο «Palafox», συζητώντας πολύ πιο αναλυτικά το πιθανό ενδεχόμενο μετακόμισης του 22χρονου άσου στην «Μπάρτσα», η οποία δείχνει να έχει εξασφαλίσει τα χρήματα που απαιτούνται για τη ρήτρα του μέσω χορηγιών.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα