back to top
34.1 C
Athens
Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

34.1 C
Athens
Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

Ολυμπιακός: Ανανεώνει με Ελ Κααμπί και κινείται για μεταγραφική ενίσχυση

Διαβάστε επίσης

Τα τυπικά έχουν απομείνει για το νέο συμβόλαιο του Μαροκινού φορ, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» προχωρούν για τον Μπρέιθγουεϊτ και αναμένονται κινήσεις για την απόκτηση Βέλντε και στόπερ.

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί βρίσκετε στην Ολλανδία και συμμετέχει στην προετοιμασία του Ολυμπιακού για την επόμενη σεζόν, όλα δείχνουν πως απομένουν τα τυπικά για την παραμονή του στην ομάδα.

Η υπόθεση του Μαροκινού επιθετικού έχει μπει στην τελική ευθεία και απομένουν κάποια διαδικαστικά ζητήματα για να υπογράψει ο διεθνής άσος το νέο συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες.

Οι μεταγραφικές κινήσεις των ερυθρόλευκων συνεχίζονται και από χθες έχει προκύψει η πληροφορία, σύμφωνα με την οποία ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε συμφωνία με τον Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ.

Επίσης ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Κρίστοφερ Βέλντε, ο οποίος προορίζεται για την ενίσχυση στα «φτερά». Οι Πειραιώτες είναι σε διαπραγματεύσεις με τη Λεχ Πόζναν για τον Νορβηγό εξτρέμ, με τους Πολωνούς να ψάχνουν το μεγαλύτερο οικονομικό όφελος.

Τέλος, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών, αφού δεν προχώρησε το θέμα του Κάρμο της Πόρτο.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα