back to top
36.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024

36.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024

Γ.Τσίπρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πορεία προς το πουθενά

Διαβάστε επίσης

‘Εντονη κριτική στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στον Νίκο Καρούτζο, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην βουλευτής, Γιώργος Τσίπρας.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πορεία προς το πουθενά, είναι ένα κόμμα χωρίς ταυτότητα και προφανώς χωρίς αριστερή ταυτότητα. ‘Εχει γίνει ένα κόμμα που βασίζεται στο προτεταμένο “εγώ” και στο “θα τα βάλω εγώ με όλους”…».

Θητεία Τσίπρα

«Ο Αλέξης Τσίπρας είχε γραμμή και κατεύθυνση και είχε το “εμείς”, το “όλοι μαζί”. Αυτό δεν μπορεί να αντικατασταθεί από ένα προτεταμένο “εγώ”…»

Απουσία συνεκτικού προγράμματος- εμμονή σε καταγγελτικό τρόπο που δεν πείθει

«Δεν υπάρχει τίποτα πειστικό από την αξιωματική αντιπολίτευση, γι’ αυτό και η Κεντροαριστερά δεν καρπώθηκε από την μεγάλη πτώση του Μητσοτάκη».

Για ΠΑΣΟΚ

«Το ΠΑΣΟΚ είναι μια εξαιρετικά φθαρμένη κατάσταση και δεν είναι μόνο η ηγεσία Ανδρουλάκη που μπορεί να το έχει καθηλώσει σε χαμηλά ποσοστά. Υπάρχει στο μυαλό πολλών ανθρώπων ως ένα κόμμα που έχει πολλά βαρίδια πάνω του.

Ενίσχυση της ακροδεξιάς

«Η άκρα δεξιά ενισχύεται γιατί δεν υπάρχει από την αριστερά κάποιος σοβαρός αντίλογος που να μπορεί να πείσει ,να δώσει μια προοπτική και μια ελπίδα στον κόσμο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα