back to top
27.5 C
Athens
Τρίτη, 20 Αυγούστου, 2024

27.5 C
Athens
Τρίτη, 20 Αυγούστου, 2024

Μεντιλίμπαρ: «Για πρώτο φιλικό παίξαμε αρκετά καλά»

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός μπορεί να ηττήθηκε στο πρώτο του φιλικό με 1-0 από τον Άγιαξ, ωστόσο τα δείγματα που άφησε ήταν θετικά.

Κάτι το οποίο παρατήρησε, ασφαλώς, και ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος έμεινε ικανοποιημένος από την ομάδα του και τόνισε πως οι απαιτήσεις στον Ολυμπιακό, τη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, είναι πάντοτε υψηλές.

«Ήταν το πρώτο φιλικό που δίναμε απέναντι σε μια ομάδα που έχει πολύ σύντομα τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, παίξαμε αρκετά καλά για πρώτο φιλικό και είδα καλά πράγματα στην ομάδα», είπε αρχικά στην Cosmote TV.

Για τα αρκετά νεαρά παιδιά: «Δεν έχουμε πίεση αυτή τη στιγμή το καταλαβαίνετε. Η ομάδα την παρούσα στιγμή μπορεί να παίξει μέχρι ένα σημείο, έχουμε νέους παίκτες, καινούργιους που πρέπει να βάζουμε στην ομάδα. Είδαμε πράγματα που μας άρεσαν, σήμερα θα έπρεπε να τελειώνουμε περισσότερες φάσεις».

Για τις απαιτήσεις που ανέβηκαν μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου: «Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, οπότε οι απαιτήσεις και οι στόχοι είναι πάντα υψηλοί. Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα αλλά και το Κύπελλο. Στο Europa επίσης να έχουμε μια καλή πορεία, αλλά συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις θέλουμε να τα πάμε καλά».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα