back to top
29.9 C
Athens
Δευτέρα, 19 Αυγούστου, 2024

29.9 C
Athens
Δευτέρα, 19 Αυγούστου, 2024

Παπαδόπουλος: «Είμαστε οικογένεια»

Διαβάστε επίσης

Η Εθνική Νέων Ανδρών κατάφερε να νικήσει ένα ακόμη από τα θεωρητικά φαβορί της διοργάνωσης. Νίκησε την Λιθουανία και βρίσκεται στους ημιτελικούς του Ευρωμπάσκετ U20.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος συγκινημένος και χαρούμενος είχε μόνο καλά λόγια να πει για τα «παιδιά» του.

«Είμαι πολύ περήφανος για τα παιδιά αυτά. Πραγματικά πάλεψαν πάρα πολύ, τα έδωσαν όλα, έμειναν προσηλωμένοι και κάποια λάθη που έγιναν ήταν κούρασης και ενθουσιασμού στα τελευταία λεπτά».

Ο προπονητής της Εθνικής Νέων Ανδρών ξέρει πως στα χαρτιά η ομάδα του υστερεί σε κάποια πράγματα, όπως η αθλητικότητα, αλλά το αντισταθμίζει με άλλα στοιχεία: «Είμαστε όλοι σαν οικογένεια. Είναι κάτι το οποίο έχουμε καταφέρει από την αρχή. Ακόμη και να μην παίξει κάποιος χαίρεται το ίδιο. Υστερούμε σε αθλητικότητα και μεγέθη, αλλά η ομαδικότητα, η μαχητικότητα και η τακτική μας βοηθούν να πετύχουμε στόχους».

Ο Παπαδόπουλος τονίζει πως «τα παιδιά το ήθελαν πάρα πολύ και φάνηκε» και πρόσθεσε: «Αντιμετωπίσαμε μία από τις καλύτερες ομάδες του τουρνουά, αλλά για να μπορέσεις να φτάσεις στην τετράδα πρέπει να νικήσεις μια τέτοια ομάδα. Παρότι κάναμε κάποια λάθη, σε μεγάλο βαθμό μείναμε προσηλωμένοι στο πλάνο. Τώρα πάλι θα πρέπει να αφήσουμε πίσω αυτή τη νίκη και να πάμε στο επόμενο παιχνίδι. Στον επόμενο αντίπαλο που θα είναι η Γαλλία. Μια ακόμη δυνατή ομάδα, την οποία έχουμε ήδη αντιμετωπίσει εδώ στην Γκντίνια. Θα πρέπει να… μαζέψουμε το μυαλό μας, να συγκεντρωθούμε ξανά και να τα δώσουμε όλα στον ημιτελικό».

πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα