back to top
30.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024

30.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024

ΑΕΚ-Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες: Να κλειδώσει από σήμερα την πρόκριση η «Ένωση»

Διαβάστε επίσης

Η ΑΕΚ υποδέχεται το βράδυ στην OPAP Arena την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες, με στόχο να «κλειδώσει» από τον πρώτο αγώνα την πρόκριση για τον γ’ γύρο του Conference League.

Το πρώτο επίσημο φετινό της παιχνίδι δίνει απόψε το βράδυ η ΑΕΚ στις 21:00-CosmoteSports 1, η οποία καλείται να αντιμετωπίσει την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες στην OPAP Arena, στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League.

Ο Ματίας Αλμέιδα και οι ποδοσφαιριστές του δούλεψαν σκληρά όλο αυτό το διάστημα της προετοιμασίας, ώστε η ομάδα να εμφανιστεί έτοιμη στις επίσημες ευρωπαϊκές της διοργανώσεις, κυνηγώντας την πρόκριση στο League Phase του θεσμού.

Στο αγωνιστικό σκέλος, εκτός λίστας, όπως αναμενόταν αφού άρχισαν αυτή την εβδομάδα προπονήσεις με τους νέους τους συμπαίκτες, έμειναν οι Έρικ Λαμέλα, Ρομπέρτο Περέιρα και Μόουζες Οντουμπάτζο, που εφόσον προκριθεί η «Ένωση» μπορούν να δηλωθούν στην επόμενη λίστα. Το ίδιο ισχύει και με τον Στίβεν Τσούμπερ, που έμεινε εκτός καθώς λόγω Euro και της άδειας που πήρε μετά έχασε σχεδόν όλη την προετοιμασία.

Η Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες, έρχεται από την πρόκριση επί της Βελέζ Μόσταρ, μετά το 1-1 εκτός έδρας στη Βοσνία και το εντυπωσιακό 5-1 στην έδρα της. Δίνει το «παρών» για πέμπτη διαδοχική σεζόν στη β’ προκριματική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης, χωρίς ποτέ να έχει πάει παραπέρα. Στα αγωνιστικά της, αμφίβολοι δίνονται οι Ασούρμπε και Τόρες.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα