33.4 C
Athens
Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024

33.4 C
Athens
Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024

Παρίσι 2024-Γ. Βρούτσης και Γ. Μαυρωτάς ξεπροβόδισαν την ελληνική αποστολή

Διαβάστε επίσης

Κοντά στους αθλητές και τις αθλήτριές μας στο “Ελ. Βενιζέλος”, λίγο πριν αναχωρήσουν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, βρέθηκαν ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, και ο γ.γ.Α., Γιώργος Μαυρωτάς, για να τους ευχηθούν καλή επιτυχία στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού.

«Πάντα δίπλα στις Ελληνίδες αθλήτριες και τους Έλληνες αθλητές. Ήμουν παρών στο αεροδρόμιο, κατά την αναχώρηση της Ολυμπιακής ομάδας για το “Παρίσι 2024”, για να τους ευχηθώ από κοντά να πραγματοποιηθούν οι στόχοι τους. Οι πιο ισχυροί πρεσβευτές της Ελλάδας ξεκίνησαν το ταξίδι τους στο… όνειρο, αυτό της συμμετοχής σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Όλες και όλοι έχουν μοχθήσει για να φτάσουν στην ύψιστη διάκριση της συμμετοχής, εμείς κοντά τους, στηρίζουμε τις προσπάθειες και είμαστε βέβαιοι πως θα αγωνιστούν για το εθνόσημο με όλες τους τις δυνάμεις», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού.

Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού από την πλευρά του, τόνισε: «Ήρθαμε να ευχηθούμε καλό ταξίδι και καλή επιτυχία στους αθλητές και αθλήτριες που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του κόσμου. Τους ευχήθηκα να ευχαριστηθούν τη συμμετοχή τους, να έχουν υγεία και να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Να μας συγκινήσουν και να εμπνεύσουν κυρίως τα νέα παιδιά με την προσπάθειά τους. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι πάνω απ’ όλα συναισθήματα και συγκινήσεις. Έχουμε μια πολύ ποιοτική ομάδα 100 ατόμων και οι νίκες και τα μετάλλια μπορεί να έρθουν από οποιοδήποτε άθλημα. Καλή επιτυχία Ελλάδα!».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα