back to top
29.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024

29.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024

Ν. Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ είναι ανανεωμένο, δεν είναι πια κόμμα μνήμης και έχει προοπτική

Διαβάστε επίσης

«Κάλιο αργά παρά ποτέ γιατί πρέπει να υπάρχει ήθος στον κοινοβουλευτισμό. Η συμπεριφορά του κάθε βουλευτή αποτελεί πρότυπο για όσους παρακολουθούν την κοινοβουλευτική διαδικασία. Δεν είναι σωστό συμπεριφορές τέτοιες να βγαίνουν προς τα έξω». Αυτό τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης στο πλαίσιο συνέντευξης του στο Attica tv.

Κάνοντας έναν απολογισμό της εως τώρα θητείας του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ , ο κ. Ανδρουλάκης δήλωσε: Προτεραιότητά μου ήταν να φτιάξω και να οικοδομήσω μια σχέση εμπιστοσύνης του ΠΑΣΟΚ με ένα ευρύτερο προοδευτικό ακροατήριο. Το ΠΑΣΟΚ ήταν για πολλά χρόνια μονοψήφιο.

Μας ρωτούσαν με ποιους θα πάμε. Είμαστε σε άλλη φάση, το ΠΑΣΟΚ είναι ανανεωμένο, Δεν είναι πια κόμμα μνήμης και έχει προοπτική. Θέλω να διορθώσουμε τα λάθη μας γιατί έχουμε σταθερή άνοδο. Το θέμα είναι να επιταχύνουμε αυτή τη διαδικασία. Πρέπει να μιλήσουμε καταρχάς πολιτικά».

Σε οτι αφορά τις υποψηφιότητες για την κάλπη του Οκτωβρίου ο κ. Ανδρουλάκης δήλωσε: «Καλό θα είναι να έχουν να προσθέσουν στον πλούτο της παράταξης. Δεν πρέπει να γίνει μάχη. Όσοι κατέβουν ας δεσμευθούν θα είναι υποψήφιοι στις εκλογικές τους περιφέρειες».

Για την υποψηφιότητα της κ. Διαμαντοπούλου, ο κ. Ανδρουλάκης σχολίασε: «Καλοδεχούμενες όλες οι υποψηφιότητες. Το κάθε μέλος ή φίλος του ΠΑΣΟΚ θα μας αξιολογήσει.
Ερωτηθείς για τον υποψήφιο και δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα δήλωσει « Αν αυτό θεωρεί ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ ότι είναι συμβατό θα το δείξει στις 6 Οκτωβρίου. Πετύχαμε μια νίκη στην Αθήνα και σε καμία περίπτωση δεν θέλω να απογοητεύσουμε τον πολίτη της Αθήνας».

Για την αποχώρηση της Μ. Αποστολάκη «Δεν γνωρίζω. Ξέρω ότι είναι μια σημαντική περίπτωση που βοήθησε το ΠΑΣΟΚ με τον λόγο της. Ο καθένας το αξιολογεί αλλά δεν έχω να πω κάτι περισσότερο. Στην υπόθεση των Τεμπών εργάστηκε με πολύ μεγάλη συνέπεια ώστε να αποκαλυφθούν οι ευθύνες της ΝΔ».

Άσκησε κριτική στη ΝΔ λέγοντας οτι κατάφερε να είναι το κόμμα που οδήγησε τη χώρα στη χρεωκοπία. Ακολούθησε μια τυχοδιωκτική στάση επί 15 χρόνια. Το ίδιο έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ. Εγώ δεν τα ξεχνώ. Εγώ ό,τι κάνω είναι με αξιακούς και πολιτικούς πόρους, επεσήμανε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Κατερίνα Παπαβασιλείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα