back to top
29.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024

29.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024

Παρίσι 2024: Πρεμιέρα με Τσιτσιπά, Αλκαράθ, Νόλε και Σφιόντεκ

Διαβάστε επίσης

Ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας του Ολυμπιακού τουρνουά τένις, το Σάββατο (27/07) στο Roland Garros.

Το πρόγραμμα θα ξεκινάει καθημερινά στη 13:00GR ενώ στο Philippe Chatrier οι πρώτοι αγώνες έχουν ώρα έναρξης τις 14:00GR.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί στο τρίτο προγραμματισμένο παιχνίδι του Σαββάτου στο Simonne Mathieu (περίπου στις 17:00GR) με αντίπαλο τον Βέλγο, Ζιζού Μπεργκς. Οι δύο άνδρες είχαν συναντηθεί και τον Γενάρη στον 1ο γύρο του Australian Open, με τον Έλληνα πρωταθλητή να ανατρέπει το προβάδισμα με 1-0 σετ του αντιπάλου του, φτάνοντας στην τελική επικράτηση.

Στο Suzanne Lenglen θα παίξει (15:00GR) ο Κάρλος Αλκαράθ όπου αναμένεται να έχει εύκολο έργο απέναντι στον Λιβανέζο, Χαντί Χαμπίμπ ενώ στο ίδιο court αργότερα (19:00GR) ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ρίνκι Χιτζικάτα.

Δύο παιχνίδια θα φιλοξενήσει το Philippe Chatrier στο μεσημεριανό session με την κάτοχο του Γαλλικού Όπεν και Νο1 του ταμπλό, Ίγκα Σφιόντεκ να ανοίγει την αυλαία στο κεντρικό court (14:00GR) απέναντι στη Ρουμάνα, Ιρίνα-Καμέλια Μπέγκου.

Αμέσως μετά, ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα ξεκινήσει την αναζήτηση του χρυσού μεταλλίου αντιμετωπίζοντας τον Μάθιου Έμπντεν.

Στο βραδινό πρόγραμμα του κεντρικού court (20:00GR), Ράφαελ Ναδάλ και Κάρλος Αλκαράθ θα αντιμετωπίσουν τους Αργεντινούς, Γκονζάλεζ/Μολτένι σε ένα από τα πιο ενδιαφέρονται παιχνίδια της πρεμιέρας, λόγω της παρουσίας των δύο σπουδαίων Ισπανών.

Στο τελευταίο ματς του Philippe Chatrier η Ναόμι Οσάκα θα αντιμετωπίσει την Αντζελίκ Κέρμπερ στο ντέρμπι των δύο πρώην Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Φριτς-Μπούμπλικ, Βαβρίνκα-Κοτόφ, Αλιασίμ-Γκιρόν, Νισικόρι-Ντρέιπερ, Κόλινς-Σίγκεμουντ και Πουτίντσεβα-Κόστιγιουκ τα υπόλοιπα ματς που ξεχωρίζουν το Σάββατο.

πηγή tennis24

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα